BAR rendelés ismét
Re: BAR rendelés ismét
Medveczki Zoltán írta:Lista frissítve: http://www.pctoolsbt.hu/fieldtarget/BAR_lista.xls
Üdv.
Elnézésedet kérem, csak most esett le, nem utaltam pénzt a postaköltségre.
A jövőhéten pótolni fogom.
Posta címem: Apró Péter 6760 Kistelek Árpád u. 17.
- appeter
A csomagot összekészítették. Ha minden jól megy, akkor jövő hét végére megérkezik. A távcsövek papírjait is lerendeztük, így lehetséges, hogy azok is megjönnek a többivel együtt.
Zsolti! A Ti cuccaitok is belekerültek, az is rendben vannak.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Medveczki Zoltán írta:A csomagot összekészítették. Ha minden jól megy, akkor jövő hét végére megérkezik. A távcsövek papírjait is lerendeztük, így lehetséges, hogy azok is megjönnek a többivel együtt.
köszi, a többit személyesen.
Daystate MK3 PE 005
Hawke Airmax SR 12 6-18*44
JSB EE
JSB EE
-

nzsolt18 - Hozzászólások: 390
A postacímem, amennyiben még nem mondtam volna:
Juhász István
8000 Székesfehérvár,
Rába utca 26.
Juhász István
8000 Székesfehérvár,
Rába utca 26.
- STEVE5
Az első csomag megérkezett. Sajnos a távcsövek még engedélyeztetés alatt állnak, így azokra várni kell, de a többi anyag megérkezett. Az ismert címeket beírom az xls-be, így kérek mindenkit, hogy aki nem találja, az küldje át privátban a címet, hogy postázni tudjam.
-

Medveczki Zoltán írta:Az első csomag megérkezett. Sajnos a távcsövek még engedélyeztetés alatt állnak, így azokra várni kell, de a többi anyag megérkezett. Az ismert címeket beírom az xls-be, így kérek mindenkit, hogy aki nem találja, az küldje át privátban a címet, hogy postázni tudjam.
Helló! Még nem írtad meg mennyi a magyar posta amennyiért leküldöd nekem mondjuk azt sem tudom mibe fér bele! Légyszíves írd meg mennyi a posta mert már nagyon kéne a szemóvszer :-) Válaszodat köszönöm!
Üdvözlettel: Gózon Lajos
Cím: 3300 Eger Faiskola út 10. 4.em 54
Tel: 30/8903641
- gozika
Glökler Ferenc
3741. Izsófalva .
Izsó Miklós út 155.
3741. Izsófalva .
Izsó Miklós út 155.
- Glokler
Medveczki Zoltán írta:Az első csomag megérkezett. Sajnos a távcsövek még engedélyeztetés alatt állnak, így azokra várni kell, de a többi anyag megérkezett. Az ismert címeket beírom az xls-be, így kérek mindenkit, hogy aki nem találja, az küldje át privátban a címet, hogy postázni tudjam.
Szia,
ha jössz Tatabányára akkor hozd magaddal a szajrét. Bösz Ricsiét is, mert megígértem neki, hogy átveszem és beadom Pátyon.
-

sipkap - Hozzászólások: 246
sipkap írta:Medveczki Zoltán írta:Az első csomag megérkezett. Sajnos a távcsövek még engedélyeztetés alatt állnak, így azokra várni kell, de a többi anyag megérkezett. Az ismert címeket beírom az xls-be, így kérek mindenkit, hogy aki nem találja, az küldje át privátban a címet, hogy postázni tudjam.
Szia,
ha jössz Tatabányára akkor hozd magaddal a szajrét. Bösz Ricsiét is, mert megígértem neki, hogy átveszem és beadom Pátyon.
Rendben, köszi
-

Medveczki Zoltán írta:sipkap írta:Szia,
Rendben, köszi
hali az enyémet is léccci papa. köszi
Daystate MK3 PE 005
JSB EE
JSB EE
-

nzsolt18 - Hozzászólások: 390