BAR rendelés ismét
Re: BAR rendelés ismét
Medveczki Zoltán írta:Nos nem szoktam nyűgös lenni, de most az leszek. A rendelések visszamondásával semmi bajom, DE nem azért nem rendelem le, mert nem érek rá, hanem azért várok, hogy egy nyüves szemgumi ne 7 ezerbe legyen és a kedves megrendelő amikor ki kellene fizetnie közli, hogy ennyiért nem kell. A jó kapcsolatnak köszönhetően ezek a tételek foglalva vannak a BAR-os fiúknál és megértették, hogy a jelenlegi árfolyamon nem szeretnénk ezt kifizetni. Mind ez azért van aki nem látná a dolgokat, mert a HUF/GBP árfolyam kissé elszállt ( jelenleg 385.- Ft az árfolyam ) nos most akinek kell valami, az folytassa a sort úgy, hogy nem fogja visszamondani ( már csak azért sem, mert az évadnak lassan vége és csak egyenlőre nézegetné úgy is. ( szándékosan csak azt írtam ide, akiben biztos vagyok, hogy kell Neki és nem mondja vissza ):
FT Pisti 2 szemgumi + 1 Pro Sport V-mach kit (ez utóbbiról valószínűleg lebeszélem a kollégát)
Koltai Pali 5 doboz AA field
Üdv.
Változatlanul vevő vagyok 1db szemgumira, légyszives írj fel.
Köszönettel: Apró Péter (appeter)
- appeter
kzozee írta:Szerintem a font most 355. Nem mintha az nem lenne sok, de nem tudom melyik bank váltja 385-el?
Én múlt héten kétszer is vásároltam angliából akkor még 342-vel váltott a bank.
Sajnos nekem a CITI-n keresztül megy, az meg valuta árfolyamon számol magán személynek, a deviza jobb lenne, cégemen keresztül ezeket nem rendelhetem. 365.- Ft, múlt héten 384.40 Ft. Ilyen ugrálás mellet veszélyes lenne rendelni, mikor ma feladom és Loyd-ék meg egy hét múlva szedik le és már itt a bukta.
Itt nézhető: http://www.citibank.com/hungary/homepag ... fixing.jsp
A napi zárók is láthatók, nov 03 záró 373,50 Ft
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Medveczki Zoltán írta:kzozee írta:Szerintem a font most 355. Nem mintha az nem lenne sok, de nem tudom melyik bank váltja 385-el?
Én múlt héten kétszer is vásároltam angliából akkor még 342-vel váltott a bank.
Sajnos nekem a CITI-n keresztül megy, az meg valuta árfolyamon számol magán személynek, a deviza jobb lenne, cégemen keresztül ezeket nem rendelhetem. 365.- Ft, múlt héten 384.40 Ft. Ilyen ugrálás mellet veszélyes lenne rendelni, mikor ma feladom és Loyd-ék meg egy hét múlva szedik le és már itt a bukta.
Monduk itt is "csak" 365, és nem 385, de ezt nem szabadna használnod. A Budapest Bank is és az MKB is 350-355 között ad a mai nap, de szerdán 342-vel számolt, most vettem egy puskát és egy távcsövet.
Amióta várjátok a jobb árfolyamot 30 forinttal emelkedett. Én nem használok sem céges sem deviza számlát.
-

kzozee - Hozzászólások: 635
-

kzozee írta:Medveczki Zoltán írta:Sajnos nekem a CITI-n keresztül megy, az meg valuta árfolyamon számol magán személynek, a deviza jobb lenne, cégemen keresztül ezeket nem rendelhetem. 365.- Ft, múlt héten 384.40 Ft. Ilyen ugrálás mellet veszélyes lenne rendelni, mikor ma feladom és Loyd-ék meg egy hét múlva szedik le és már itt a bukta.
Monduk itt is "csak" 365, és nem 385, de ezt nem szabadna használnod. A Budapest Bank is és az MKB is 350-355 között ad a mai nap, de szerdán 342-vel számolt, most vettem egy puskát és egy távcsövet.
Amióta várjátok a jobb árfolyamot 30 forinttal emelkedett. Én nem használok sem céges sem deviza számlát.
Mivel kártyás fizetéssel történik a "paid" így ez van, ezt kell szeretni. A számláim meg ennél a banknál vannak. Az általad említett pénzintézetekkel meg volt némi gondom, így ha lehet elkerülöm őket. Én ezt tudom nyújtani, és ez csak egy lehetőség. Az árfolyamok, meg mint tudjuk step by step változnak így a 385 pillanatnyi volt, de ez a pillanat sokba kerülhet, ha éppen akkor emelik le a számláról.
-

Az én 342-esemben is bene volt a 4% forgalmi jutalék. Mindegy, nem okoskodni akartam, csak segíteni.
It's up to you.
It's up to you.
-

kzozee - Hozzászólások: 635
kzozee írta:Az én 342-esemben is bene volt a 4% forgalmi jutalék. Mindegy, nem okoskodni akartam, csak segíteni.
It's up to you.
Nem is okoskodásnak fogadtam. Éreztem az atyai gondoskodás leheletét benne, de sokat nem tudok tenni ennek érdekében.
A segítséget köszönöm, még ha nem is tudok vele élni.
-

Múltkori levelem ma is aktuális, idézem:
"Szia Maci!
Megmértem a távcsövem objektív (napfénytoldat) külső átmérőjét:
57 mm.
Erre szeretnék egy (lehetőleg Butler Creek) kupakot rendelni a 2 doboz
Webley Mosquito Express ( .177 cal 7.9 grains 0.51 grams )
lövedék mellé.
Köszönettel: István (nymus) "
"Szia Maci!
Megmértem a távcsövem objektív (napfénytoldat) külső átmérőjét:
57 mm.
Erre szeretnék egy (lehetőleg Butler Creek) kupakot rendelni a 2 doboz
Webley Mosquito Express ( .177 cal 7.9 grains 0.51 grams )
lövedék mellé.
Köszönettel: István (nymus) "
..............................
-

nymus - MFTSZ versenyző
Medveczki Zoltán írta:Nos nem szoktam nyűgös lenni, de most az leszek. A rendelések visszamondásával semmi bajom, DE nem azért nem rendelem le, mert nem érek rá, hanem azért várok, hogy egy nyüves szemgumi ne 7 ezerbe legyen és a kedves megrendelő amikor ki kellene fizetnie közli, hogy ennyiért nem kell. A jó kapcsolatnak köszönhetően ezek a tételek foglalva vannak a BAR-os fiúknál és megértették, hogy a jelenlegi árfolyamon nem szeretnénk ezt kifizetni. Mind ez azért van aki nem látná a dolgokat, mert a HUF/GBP árfolyam kissé elszállt ( jelenleg 385.- Ft az árfolyam ) nos most akinek kell valami, az folytassa a sort úgy, hogy nem fogja visszamondani ( már csak azért sem, mert az évadnak lassan vége és csak egyenlőre nézegetné úgy is. ( szándékosan csak azt írtam ide, akiben biztos vagyok, hogy kell Neki és nem mondja vissza ):
FT Pisti 2 szemgumi + 1 Pro Sport V-mach kit (ez utóbbiról valószínűleg lebeszélem a kollégát)
Koltai Pali 5 doboz AA field
Akkor ezúton megerősítem a kérésemet 2 db. szemgumi tárgyában, és nem fogom visszamondani, hanem inkább nagyon örülök, hogy lesz valahonnan.
ogre1958 = Bősz Richard
Fekete Sólyom Lövész Sportegyesület, Páty
-

ogre1958 - Hozzászólások: 9
Medveczki Zoltán írta:Na itt az XLS. Az árakat majd később.
http://www.pctoolsbt.hu/fieldtarget/BAR_lista.xls
2 db szemgumi nekem is jöhet.
köszi
Sipka Péter
-

sipkap - Hozzászólások: 246