Eladó
35 hozzászólás
• Oldal: 2 / 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Eladó
Az is lehet, hogy a citromail mail szerverét újraindították és ilyenkor előfordul, hogy egy bizonyos időtartamon belüli üzeneteket újraküldi... de nem használok citromailt.
Sako írta:doki írta:ööö... kb mikori a hiba?
A múlt héten volt az első, amikor a citromail küldött egy értesítést, hogy a fieldtarget.hu-n üzenetem érkezett.
Átmenve : 0 új üzenet.
A héten meg még kétszer...
Nem tudom mi lehet a baj, mert a fiókomat kiürítettem, tehát van hely bőven.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
FTi írta:zozo írta:Ez nem hiba, hanem beállítás kérdése, mert korlátozva van valamiért a max. üzenetek száma asszem 12-re. Pisti tudná átállítani.
50 volt a korlát, de azt még valamikor tavaly megszüntettem. Szóval részemről passz.
Nekem 12 üzenet után csinálta, a törlés után küldött üzeneteket megkaptam. Ja és nem citromailt használok.
- zozo
Pilátus írta:Engem érdekelCsak egy "kis kompromiszum" és müködik minden...Persze csak akkor ha a távcső is möködik,mert bizony már benne van a korban és ilyenkor már mit lehet tudni,meddig bírja
Akkor egy kis állapot leírás: A parralaxkerék NEM kotyog, nincs holtjáték, megfelelően szoros. Az előző gazdája, nem használta, mert 15 métertől mér 60 szoros nagyításon. Én vettem hozzá Leupold előtét lencsét, amivel 7 métertől lehet mérni 40 szeres nagyításon.
A lencse ugyanolyan, mint amilyent a VB-n is több versenyző használt. A klikk kerék 2/3-d fordulatába belefér a 8-40 méteres táv! A klikk kerék is szorosan működik.
Mondhatom, hogy a távcső igaz, hogy nem mai gyerek, de Japán
Az ára NEM alkuképes
- Sako
Sako írta:Dino írta:Ez az utolsó "műszaki" paraméter nem fog a Palinak tetszeni :-)
Sajnálom, de ez az egyik legfontosabb"műszaki" adat.
Meg látom titkos is, mert azt nem írtad be
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
35 hozzászólás
• Oldal: 2 / 4 • 1, 2, 3, 4