FT VB magyar csapat
FT VB magyar csapat
Sziasztok. A félreértések elkerülése végett írom, hogy a VB-n két hivatalos magyar csapatot lehet nevezni a csapatversenyre. A és B csapat. A csapatok létszáma 3-5 fő lehet, de a 3 legjobb eredmény számít. Azt hiszem, hogy a legjobb, ha a mostani OB 1-4 helyezettje és a MK szeptember eleji állása szerinti 1-4 helyezett lesz benne a két csapatban. Átfedések esetén persze egy ember csak egy csapatban szerepel, tehát a listán következő helyezett kerül be.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
Re: FT VB magyar csapat
doki írta:MK szeptember eleji állása szerinti 1-4 helyezett
Szeptember 11. zsirai MK forduló utáni állás?
-

foxpro - Hozzászólások: 681
Akkor nekem esélyem sincs bekerülni, mivel mind két számot 7,5-el lövöm. 
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Medveczki Zoltán írta:Akkor nekem esélyem sincs bekerülni, mivel mind két számot 7,5-el lövöm.
Miért is
7,5J-os kemény
-

foxpro - Hozzászólások: 681
foxpro írta:Szeptember 11. zsirai MK forduló utáni állás
IGEN.
-

doki - MFTSZ versenyző
Az OB eredménye alapján az FT VB-n induló két, magyar színekben induló csapatban
biztosan benne lesznek az alábbi versenyzők:
1. Bozsoki Zoltán
2. Fekete-Móró András
3. Zemen József
4. Sas Ferenc
5. Bálint Zoltán
Gratulálok, csak így tovább!
1. Bozsoki Zoltán
2. Fekete-Móró András
3. Zemen József
4. Sas Ferenc
5. Bálint Zoltán
-

doki - MFTSZ versenyző
doki írta:Az OB eredménye alapján az FT VB-n induló két, magyar színekben induló csapatban
1. Bozsoki Zoltán
2. Fekete-Móró András
3. Zemen József
4. Sas Ferenc
Doki!
A csapat létszám 3-5 fő lehet, akkor miért csak 4 főt neveztek be? Legalább ennyi esélyt kéne adnia magyar csapatnak, hogy kihasználjuk a lehetőséget és 5 fős csapatokat neveztek be!
-

Medveczki Zoltán írta:A csapat létszám 3-5 fő lehet, akkor miért csak 4 főt neveztek be? Legalább ennyi esélyt kéne adnia magyar csapatnak, hogy kihasználjuk a lehetőséget és 5 fős csapatokat neveztek be!
Be is írtam. A 3 legjobb eredmény fog számítani a végén.
-

doki - MFTSZ versenyző
doki írta:Medveczki Zoltán írta:A csapat létszám 3-5 fő lehet, akkor miért csak 4 főt neveztek be? Legalább ennyi esélyt kéne adnia magyar csapatnak, hogy kihasználjuk a lehetőséget és 5 fős csapatokat neveztek be!
Be is írtam. A 3 legjobb eredmény fog számítani a végén.
Több szempontot kell figyelembe venni!
Lehetőséget kell adni minden nemzetnek, hogy legalább egy csapatot ki tudjon állítani.
A magyar kontingens két csapatból fog állni és úgy kellene összeválogatni, hogy az egyik legalább esélyes legyen a dobogóra.
Öt főből három legjobb eredmény, ötből négy, vagy netán négyből három, ezen még gondolkodni kell.
Mi a jobb nekünk?
Öt csapattag már megvan az OB eredménye alapján a másik öt a MK- eredmények alapján kvalifikálódik.
A legrosszabb változat az lenne, ha minkét csapatba tennénk erősebeket és gyengébbeket is.
Ki,kik legyenek az első csapat tagjai?
Az eredményeken kívül fontos szempont lehet ki bírja a pszichikai megterhelés három napon keresztül.
-

gombi022 - MFTSZ versenyző
Ahogy nézem akkor a következőek:
OB alapján:
Bozsoki Zoltán
Fekete-Moró András
Zemen József
Sas Ferenc
Bálint Zoltán
MK alapján ( sok meglepetés nem igen várható! ):
Kozma Ferenc
Dr. Békési László? ( ha jól tudom nem indul, mint versenyző )
Boros Pál
Koszonits Zoltán
Vicsotka Gyula
Németh Árpád ?
Végig nézegettem az eredményeket ( minden FT versenyt ) szerintem a következő csoportok esélyesek:
A csapat:
Bozsoki Zoltán
Fekete-Moró András
Zemen József
Kozma Ferenc
Vicsotka Gyula
B csapat:
Bálint Zoltán
Boros Pál
Sas Ferenc
Dr. Békési László v. Németh Árpád
Koszonits Zoltán
Sas Feri részemről azért a B csapatba, mert még nincs tapasztalata 16J-os FT ( és FT versenyeken sem sok eredményt tud felmutatni ) versenyeken és az eredményei amik voltak elég hullámzóak. A HFT eredmények pedig nem kimondottan mérvadóak, csak a lő képesség szempontjából mutat pozitívumokat. Az igazat megvalva inkább tudnám az Asztalnok Tibit helyette elképzelni, az FT tapasztalat, az utóbbi időben mutatott jó eredmények és egyenletes teljesítménye alapján. Nem megbántva, de Feri egyetlen jó eredménynek köszönhetően került bele a válogatottba, és ezt nem látom megbízhatónak ( ne legyen igazam! ).
Bálint Zoli és Vicsotka Gyuszi között gondolkoztam, de Gyuszi mellett szólt inkább az eredmények stabilitása, ugyan akkor Gyuszi könnyen kibillenthető a nyugalom folyamából, ha olyan partnert kap, aki felidegesíti vagy esetleg valami kibillenti. A többiek eredményei pedig magukért beszélnek.
Szóval szerintem legyen egy ütős, erős csapat, míg a másik csapat sem gyenge, és ha összerántják magukat okozhatnak meglepetést. Részemről ennyi vélemény a magyar csapatokról.
OB alapján:
Bozsoki Zoltán
Fekete-Moró András
Zemen József
Sas Ferenc
Bálint Zoltán
MK alapján ( sok meglepetés nem igen várható! ):
Kozma Ferenc
Dr. Békési László? ( ha jól tudom nem indul, mint versenyző )
Boros Pál
Koszonits Zoltán
Vicsotka Gyula
Németh Árpád ?
Végig nézegettem az eredményeket ( minden FT versenyt ) szerintem a következő csoportok esélyesek:
A csapat:
Bozsoki Zoltán
Fekete-Moró András
Zemen József
Kozma Ferenc
Vicsotka Gyula
B csapat:
Bálint Zoltán
Boros Pál
Sas Ferenc
Dr. Békési László v. Németh Árpád
Koszonits Zoltán
Sas Feri részemről azért a B csapatba, mert még nincs tapasztalata 16J-os FT ( és FT versenyeken sem sok eredményt tud felmutatni ) versenyeken és az eredményei amik voltak elég hullámzóak. A HFT eredmények pedig nem kimondottan mérvadóak, csak a lő képesség szempontjából mutat pozitívumokat. Az igazat megvalva inkább tudnám az Asztalnok Tibit helyette elképzelni, az FT tapasztalat, az utóbbi időben mutatott jó eredmények és egyenletes teljesítménye alapján. Nem megbántva, de Feri egyetlen jó eredménynek köszönhetően került bele a válogatottba, és ezt nem látom megbízhatónak ( ne legyen igazam! ).
Bálint Zoli és Vicsotka Gyuszi között gondolkoztam, de Gyuszi mellett szólt inkább az eredmények stabilitása, ugyan akkor Gyuszi könnyen kibillenthető a nyugalom folyamából, ha olyan partnert kap, aki felidegesíti vagy esetleg valami kibillenti. A többiek eredményei pedig magukért beszélnek.
Szóval szerintem legyen egy ütős, erős csapat, míg a másik csapat sem gyenge, és ha összerántják magukat okozhatnak meglepetést. Részemről ennyi vélemény a magyar csapatokról.
-