Nyílt irányzékot keresek!
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Nyílt irányzékot keresek!
Keresek Walther LGR PCA légpuskához nyílt irányzékot (ha jól tudom,
gyárilag nincs hozzá). Ha tud valaki segíteni, akkor legyen szíves írjon e-mail-ben.
Előre is
köszönöm!
Előre is
- kisgazso
Re: Nyílt irányzékot keresek!
kisgazso írta:Keresek Walther LGR PCA légpuskához nyílt irányzékot (ha jól tudom,gyárilag nincs hozzá). Ha tud valaki segíteni, akkor legyen szíves írjon e-mail-ben.
Előre isköszönöm!
Az nem lessz egyszerű menet , tudtommal nincs gyárilag kialakított rögzítési pont a nézőkének. A dioptersínre meg hiába tennéd, mert ott túl közel kerül a szemedhez és nem látsz semmit. Barkácsolni lehet rá talán , de én még nem láttam olyat. Azt hiszem ezt neked kell megalkotnod. De miért nem jó neked a diopter?
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:kisgazso írta:Keresek Walther LGR PCA légpuskához nyílt irányzékot (ha jól tudom,gyárilag nincs hozzá). Ha tud valaki segíteni, akkor legyen szíves írjon e-mail-ben.
Előre isköszönöm!
Az nem lessz egyszerű menet , tudtommal nincs gyárilag kialakított rögzítési pont a nézőkének. A dioptersínre meg hiába tennéd, mert ott túl közel kerül a szemedhez és nem látsz semmit. Barkácsolni lehet rá talán , de én még nem láttam olyat. Azt hiszem ezt neked kell megalkotnod. De miért nem jó neked a diopter?
Szia Tüske!
A fiam lő a fegyverrel és ilyen típusú fegyverhez már többen is "csináltak", sőt árultak is nyílt irányzékot. Tehát a fiamnak kellene, persze a zárt irányzék is (diopter) kell, (az szuper!)vagyis marad.
Azzal is megelégednék, ha valakitől megkapnám, hogy hogyan, milyen irányzékból lehet rá készíteni.
Üdv: kisgazso
- kisgazso
kisgazso írta:
Szia Tüske!
A fiam lő a fegyverrel és ilyen típusú fegyverhez már többen is "csináltak", sőt árultak is nyílt irányzékot. Tehát a fiamnak kellene, persze a zárt irányzék is (diopter) kell, (az szuper!)vagyis marad.
Azzal is megelégednék, ha valakitől megkapnám, hogy hogyan, milyen irányzékból lehet rá készíteni.
Szia!
Sajnos még mindíg nem értem , miért ragaszkodsz a nyílt irányzékhoz.
Ha versenyszerű pontlövészethez kell , és kifejezetten nyílt irányzékos kategóriában, akkor értem. Ha meg HFT versenyre, vagy csak örömlövészkedni használja a gyerek , akkor tökéletes lenne egy távcső.
Amúgy véleményem szerint, teljesen mindegy milyen típusú, gyártmányú nézőkét építessz rá, hiszen a felfogaási pontot, mint írtam barkácsolni kell rá, céltüske meg kiváltható a tunellházba helyezett megfelelő betéttel. Teljesen elméleti alapon , én valami jól állítható , precíz nézőkét tennék rá , mondjuk Walther , vagy Diana gyártmányt.
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:kisgazso írta:
Szia Tüske!
Szia!
Sajnos még mindíg nem értem , miért ragaszkodsz a nyílt irányzékhoz.
Ha versenyszerű pontlövészethez kell , és kifejezetten nyílt irányzékos kategóriában, akkor értem. Ha meg HFT versenyre, vagy csak örömlövészkedni használja a gyerek , akkor tökéletes lenne egy távcső.
Amúgy véleményem szerint, teljesen mindegy milyen típusú, gyártmányú nézőkét építessz rá, hiszen a felfogaási pontot, mint írtam barkácsolni kell rá, céltüske meg kiváltható a tunellházba helyezett megfelelő betéttel. Teljesen elméleti alapon , én valami jól állítható , precíz nézőkét tennék rá , mondjuk Walther , vagy Diana gyártmányt.
Annak idején a ZKM kispuskák nyílt irányzékát szereltük fel a zárt irányzékú puskákra.A pontlövészetben kispuskával és légpuskával is már csak olyannal lehet indulni nyílirányzékú versenyeken amelyek gyárilag ilyennek készültek.Persze ez csak az MSSZ álltal szervezett versenyekre érvényes.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Köszönöm a tanácsokat, valószínű, hogy marad a gyári állapotában.
- kisgazso
kisgazso írta:Köszönöm a tanácsokat, valószínű, hogy marad a gyári állapotában.
Köszönöm a segítséget, így hirdetésem aktualitását vesztette, TÖRÖLHETŐ!
Köszönettel: kisgazso
- kisgazso
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1