Kérés a Sporttársakhoz!
22 hozzászólás
• Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3
Kérés a Sporttársakhoz!
Kedves Sporttársaim!
Egy szívességre kérlek Benneteket!
Tudjátok, hogy amikor tehetem, fotózom és videózom. Nem rég a videós gyakorlottságomat növelendő, jelentkeztem a neten egy tanfolyamra, ahol filmes tudást oktatnak. Nos, itt kaptunk egy feladatot:
„ Lakhelyem” címmel készíteni kellett egy max. 3 perces kisfilmet, melyben nem lehetett a kamerát felvétel közben leállítani, újra indítani, svenkelni, a végén keverni, zenét alátenni, stb, szóval nehezített gyakorlat volt. Azt gondolom, az enyém elég jól sikerült, a megadott lehetőségekhez képest. (az oktatóm is dícsérte!!)
Hat alkotás közül az nyer majd, aki a legtöbb szavazatot kapja.
Nos a kérés:
Legyetek szívesek ezen az oldalon szavazni, és ha netán Ti is úgy gondoljátok, hogy az enyém a legjobb, akkor az oldal jobb oldalán rám szavazni. ("Lakhelyem" Gy István GyaFilm)
http://blog.videovagas.hu/?p=521
Segítségeteket nagyon köszönöm, a későbbi lehetséges nyeremény egyébként nem más, mint egy a filmes tudást gyarapító oktatóanyag, melynek nagy hasznát venném a későbbiekben.
( Filmem slusszpoénja onnan született, hogy a tanárunk úgy vezette fel az első filmes leckét, hogy Woody Allen velünk forgatja majd a következő filmjét, ha jól oldjuk meg ezt a feladatot… :-) )
Köszönöm szépen, ha segítetek!
GY István GyaFilm ( nymus )
Egy szívességre kérlek Benneteket!
Tudjátok, hogy amikor tehetem, fotózom és videózom. Nem rég a videós gyakorlottságomat növelendő, jelentkeztem a neten egy tanfolyamra, ahol filmes tudást oktatnak. Nos, itt kaptunk egy feladatot:
„ Lakhelyem” címmel készíteni kellett egy max. 3 perces kisfilmet, melyben nem lehetett a kamerát felvétel közben leállítani, újra indítani, svenkelni, a végén keverni, zenét alátenni, stb, szóval nehezített gyakorlat volt. Azt gondolom, az enyém elég jól sikerült, a megadott lehetőségekhez képest. (az oktatóm is dícsérte!!)
Hat alkotás közül az nyer majd, aki a legtöbb szavazatot kapja.
Nos a kérés:
Legyetek szívesek ezen az oldalon szavazni, és ha netán Ti is úgy gondoljátok, hogy az enyém a legjobb, akkor az oldal jobb oldalán rám szavazni. ("Lakhelyem" Gy István GyaFilm)
http://blog.videovagas.hu/?p=521
Segítségeteket nagyon köszönöm, a későbbi lehetséges nyeremény egyébként nem más, mint egy a filmes tudást gyarapító oktatóanyag, melynek nagy hasznát venném a későbbiekben.
( Filmem slusszpoénja onnan született, hogy a tanárunk úgy vezette fel az első filmes leckét, hogy Woody Allen velünk forgatja majd a következő filmjét, ha jól oldjuk meg ezt a feladatot… :-) )
Köszönöm szépen, ha segítetek!
GY István GyaFilm ( nymus )
..............................
-

nymus - MFTSZ versenyző
Re: Kérés a Sporttársakhoz!
Már vezetsz is Nymus, hajrá! 
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
- D Durst Ferenc
- MFTSZ versenyző
Szia István,
Rád szavaztam és NEM CSAK azért mert segíteni szerettem volna.
Hajrá !!!
Rád szavaztam és NEM CSAK azért mert segíteni szerettem volna.
Hajrá !!!
-

suterft - MFTSZ versenyző
Nekem nem nyílik meg,de majd megoldom....
- Pilátus
Hellóó "Vudi"!!! Jóó a nyomógomb konstrukciód, ezt a kellemes női hangot sokan megkeresnék
..Végül is neked sikerült ??Vagy már kulcsod is van hozzá??? 
- Pilátus
Köszönöm a szavazatokat és a bíztatást Barátaim!
Igyekszem a VB-re jó formába lendülni, ami a videózást és fotózást illeti.
Legutóbb Bodajkon a Dokival készítettem egy interjút a Field Targetról (ez volt a videós-sulin a 2. feladat), s melyet csütörtöktől lehet megnézni.
Természetesen felteszem ide az elérhetőségét.
Üdvözlettel, István (Nymus)
Igyekszem a VB-re jó formába lendülni, ami a videózást és fotózást illeti.
Legutóbb Bodajkon a Dokival készítettem egy interjút a Field Targetról (ez volt a videós-sulin a 2. feladat), s melyet csütörtöktől lehet megnézni.
Természetesen felteszem ide az elérhetőségét.
Üdvözlettel, István (Nymus)
-

nymus - MFTSZ versenyző
Kedves Sporttársak!
A Dr Békési Lászlóval Bodajkon készített interjú a Field Targetről elkészült és beküldetett a videosuli 2. leckéjeként az oktatókhoz.
A Doki profi interjú-alany, ezt tudtuk. Ez úton is köszönöm Neki a közreműködést!
Én - mivel a kérdező szerepét senki más nem vállalta - elég szerencsétlen módon nyilvánulok meg a vásznon, de szerencsémre nem a riporteri szerepet elemezték. Tanáraim a felvétel megkomponálását, a film tárgyát, a kamera mozgást, a plánokat, a vágást stb figyelték.
Kérem, nézzétek meg a szösszenetet a köv. oldalon:
http://blog.videovagas.hu/?p=566
GyaFilm _ Field Target ( felülről a 3. video )
Majd kérem, szavazzatok fennt jobb oldalon, na melyikre??
Köszönettel és sporttársi üdvözlettel: István (nymus)
A Dr Békési Lászlóval Bodajkon készített interjú a Field Targetről elkészült és beküldetett a videosuli 2. leckéjeként az oktatókhoz.
A Doki profi interjú-alany, ezt tudtuk. Ez úton is köszönöm Neki a közreműködést!
Én - mivel a kérdező szerepét senki más nem vállalta - elég szerencsétlen módon nyilvánulok meg a vásznon, de szerencsémre nem a riporteri szerepet elemezték. Tanáraim a felvétel megkomponálását, a film tárgyát, a kamera mozgást, a plánokat, a vágást stb figyelték.
Majd kérem, szavazzatok fennt jobb oldalon, na melyikre??
-

nymus - MFTSZ versenyző
nymus írta:Kedves Sporttársak!
Majd kérem, szavazzatok fennt jobb oldalon, na melyikre??![]()
Ez mind szép és jó, csak a szavazógombod ( bejelölés ) nem működik!
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Szia Maci!
Működik a szavazó gomb, csak végig kell nézni a filmet egyben, nem szabad "ugrálni" és utána, legalábbis engem, engedett szavazni.
Működik a szavazó gomb, csak végig kell nézni a filmet egyben, nem szabad "ugrálni" és utána, legalábbis engem, engedett szavazni.
- balna
22 hozzászólás
• Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3