FT Világbajnokság 2018. 08.23-25. Lengyelország, Kanion
Re: FT Világbajnokság 2018. 08.23-25. Lengyelország, Kanion
sipkap írta:Tisztelt Sporttársak,
A csapatösszeállításnál a válogatás alapjául
- a 2017. évi MK sorozat végeredménye
- a 2017. évi OB végeredménye
- a 2017. évi EB-n elért eredmény
lett alapul véve.
Az így kialakult csapatok:
PCP:
Sas Ferenc
Kozma Ferenc
Szilágyi Sándor
Boros Pál
Gonda Gábor
Balla Zsolt
Hajnal Sándor
Sutyisznki István
csapattag visszalépése esetén:
Kalmár Ferenc
Kovács Károly
Daru Andrea
Rugós csapat esetében még 2 fő elfér(ne).
Rugós:
Fejes Tóth István
Tóth Ferenc
Pregun István
Sipka Péter
A csapattagoknak az egyéni nevezési díjat utalniuk kell. Az utalást ide kérjük:
Bognár László
11773377-03596324
Összeg: 37230 Ft
Közlemény:
Név
WFTC2018 egyéni nevezési díj
Továbbá kérném a nevezőket, hogy email elérhetőségüket és mobilszámukat adják meg, hogy a tájékoztatásokat közvetlenül is megküldhessük, nehogy valamiről lemaradjatok, mert a fórumot nem nézitek stb.
Az adatokat a sipkap@t-online.hu címre küldjétek.
Sziasztok!
Első sorban örülök h ott látom a nevemet a “csapatban”, igen megtisztelő.
Másodsorban lenne pár észrevételem tudva azt h persze nem vagyok elnökségi tag, csak egy versenyző:
1. Ez a csapat összeállítás egyenlő a VB-re és az EB-re delegálni kívánt csapattal vagy csak a VB-re? Írom ezt azért, mert az a le nem irt szabály volt eddig érvényben, h az adott világversenyen elért 1-10 helyezettek automatikusan kvalifikálják magukat a jövő évi világversenyre. Ha így lenne akkor Sutyi “csak” az EB-re, míg Sas Feri mindkettőre biztosította magát. Szerintem...
2. Mi lesz az ifikkel és a női versenyzőkkel?! A rossz VB EB rendszer miatt, ők csak akkor juthatnak ki egy vilagversenyre ha Sas Feri tehetségével bírnak?! Szegény Andi mindig jól teljesít de pl most szinte esélytelen h kijusson! Írom ezt azért, mert ha jól számolom, (és persze minden nevezett ország kimeríti a csapatait /32 országról beszélünk!!!/,) akkor kb 40-50 szabad hely marad! Erre kellene december 1-én lecsapni, de ugye azt nem gondoljuk komolyan h a lengyelek nem oldják meg maguknak ezt a problémát hazai pályán...
3. Előbb egy elnökségi határozat kellett volna ahol leírják h így döntöttek, ettől és ettől a naptól ez a kvalifikációs procedúra. Ezt követően lehet kihirdetni... ergo egy ilyen kaliberű dolgot egy kvalifikációs időszak előtt kellett volna bejelenteni, tehát idén azt, h 2019-re így és így lehet bekerülni. Írom ezt azért, mert mi lesz a helyzet azokkal akik jövőre k...ra jól fognak lőni?! Tudom, azok ott lesznek a 2019-s csapatban... azért jó lenne esélyt adni azoknak is, pl:
4. Az előbb kifogásolt alap mellé fel kellene venni még 2 versenyt és súlyozni azokat:
- 2017 VB 1-10 =100%
- 2017 EB 1-10= 100%
- 2017 MK végeredmény = 80%
- 2017 OB végeredmény = 50%
- 2018 MK részeredmény = 50%
...valami ilyesmire gondolnék...
Üdv, egy versenyző
-

Maximus - MFTSZ versenyző
Egyetertek. Barmilyen csapatosszeallitasi szempontot csak jovore nezve lehet meghozni.
Nem visszamenoleg. Meg akkor sem ha ez valakinek kedvezobb lenne.
Nem visszamenoleg. Meg akkor sem ha ez valakinek kedvezobb lenne.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
Tisztelt Elnökség!
Ezt legyetek szívesek átgondolni!
Én személyesen maradnék az eddigi kvalifikációs rendszer mellett, mert így kimarad egy olyan kiváló versenyző(Bozsoki Zoli)aki jövőévi versenyeken kiszeretné vívni a csapatba kerülés jogát(PCP)! Mellesleg mindenki tudja, hogy képes a Sas Feri szintjét megütni, vagy maga mögé utasítani egy adott versenyen!
(amúgy nekem sem kedvező)
Ezt legyetek szívesek átgondolni!
Én személyesen maradnék az eddigi kvalifikációs rendszer mellett, mert így kimarad egy olyan kiváló versenyző(Bozsoki Zoli)aki jövőévi versenyeken kiszeretné vívni a csapatba kerülés jogát(PCP)! Mellesleg mindenki tudja, hogy képes a Sas Feri szintjét megütni, vagy maga mögé utasítani egy adott versenyen!
(amúgy nekem sem kedvező)
- fecó
- MFTSZ versenyző
Tiszelt Sporttársak,
a csapatot most kell nevesíteni. Egyébként az érintetteknek ment email, nézzétek meg a postátokat.
a csapatot most kell nevesíteni. Egyébként az érintetteknek ment email, nézzétek meg a postátokat.
-

sipkap - Hozzászólások: 246
Tisztelt Sporttársak,
kérném a nevezőket, hogy az email elérhetőségeteket (amit rendszeresen néztek) és mobilszámotokat adjátok meg, hogy a tájékoztatásokat közvetlenül is megküldhessük, nehogy valamiről lemaradjatok, mert a fórumot nem nézitek, stb.
Köszönettel
kérném a nevezőket, hogy az email elérhetőségeteket (amit rendszeresen néztek) és mobilszámotokat adjátok meg, hogy a tájékoztatásokat közvetlenül is megküldhessük, nehogy valamiről lemaradjatok, mert a fórumot nem nézitek, stb.
Köszönettel
-

Peti ezt hol olvastad?
Ilyen nincsen - ha emlekszel a verseny elott 24 oraval kell legkesobb nevesiteni a csapatot.
Ebbol volt a balhe Nemetrorszagban hogy az elnokseg erre sem volt kepes.
Ertem en hogy errol most nem akartok lemaradni de azert valotlan dolgot allitani kicsit tulzas.
Ilyen nincsen - ha emlekszel a verseny elott 24 oraval kell legkesobb nevesiteni a csapatot.
Ertem en hogy errol most nem akartok lemaradni de azert valotlan dolgot allitani kicsit tulzas.
sipkap írta:Tiszelt Sporttársak,
-

doki - MFTSZ versenyző
doki írta:Peti ezt hol olvastad?
Ertem en hogy errol most nem akartok lemaradni de azert valotlan dolgot allitani kicsit tulzas.sipkap írta:Tiszelt Sporttársak,
Bognár Laci kapcsolatban van a rendezőkkel, ne aggódj. Bővebb információkért hozzá fordulhatsz.
-

Ezt a kapcsolat tartast Nemetorszag kapcsan mar megismertuk...
-

doki - MFTSZ versenyző
Én is az eddig megszokott megoldást pártolom, tehát jövőre döntsük el az MK fordulók eredménye alapján, hogy ki lehet csapattag a kiutazni szándékozók közül.
Peti írta az emailben, hogy a csapatösszeállításon még később lehet változtatni, eszerint megoldható a végleges döntés elhalasztása.
Ha az elnökség nyilatkozna, hogy ez nem a végleges lista, akkor mindenki megnyugodna.
Aki most nincs rajta a listán, de szeretne menni, annak ajánlott a nevezés indulásakor gyorsan nyomni a gombot. Egyébként szerintem kicsi a valószínűsége, hogy betelik a létszám, mert a lengyelek már inkább HFT-znek, az idei FT Polish Open versenyen csak 24 lengyel induló volt.
Peti írta az emailben, hogy a csapatösszeállításon még később lehet változtatni, eszerint megoldható a végleges döntés elhalasztása.
Ha az elnökség nyilatkozna, hogy ez nem a végleges lista, akkor mindenki megnyugodna.
Aki most nincs rajta a listán, de szeretne menni, annak ajánlott a nevezés indulásakor gyorsan nyomni a gombot. Egyébként szerintem kicsi a valószínűsége, hogy betelik a létszám, mert a lengyelek már inkább HFT-znek, az idei FT Polish Open versenyen csak 24 lengyel induló volt.
-

FTi - Adminisztrátor
doki írta:Latom gyorsan porognek az esemenyek.
En is mennek ha van meg hely.
Lehet hogy rugossal ha mashogy nem megy.
Kicsit erdekes hogy nem ugy allitjuk ossze a csapatot, mint eddig.
Azaz hogy targy evi format es helyezest veszunk figyelembe...
Miert valtozott? Ki dontott igy? Mikor?
No ezis egy jó kérdés
- Tüske
- MFTSZ versenyző