Lettország, 2010 Július 16-18 - Lett Balti Kupa FT-150

Külföldi FT és HFT versenyekkel kapcsolatos témák

Re: Lettország, 2010 Július 16-18 - Lett Balti Kupa FT-150

HozzászólásSzerző: Medveczki Zoltán » 2010.07.20. 20:51

paja írta:
gombi022 írta:Gratulálok "MACI"! :up:

Mink is ! HAJRÁ MACI! :respect:

A litvánoknak küldök MAGYAR zászlót!

Sajnos erre nem gondoltam, minden nemzet maga hozta és húzta fel. Jövőre viszek én is ( remélem ).
Medveczki Zoltán

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.07.20. 22:55

Nemzetközi pak-pak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fetrengek..kár,hogy nem láttam...De ez igazán ééékes volt :up: A katonáknak mért nem mutatad meg a papirjaidat ,azt biztos úgy olvasnák MEDVEGYEVCZKI ZOLTÁN és mindjár diszkisérettel vonulnál be a lőtére ( célpontnak :evil: )....Ne aggodj azért az egy(és már is negyedik vagy)-két pontért ,mert közben azok a hírek jöttek ÖN LETT BAJNOK....az idei FT OB-én Bánkon és arra emlészik is még mindenki :up: :up: TOVÁRIS ZOLTÁN MEDVEGYEVCZKI, POZDRÁVLJÁLJÚ!!!
Pilátus

HozzászólásSzerző: kzozee » 2010.07.21. 07:57

Pilátus írta:Nemzetközi pak-pak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fetrengek..kár,hogy nem láttam...De ez igazán ééékes volt :up: A katonáknak mért nem mutatad meg a papirjaidat ,azt biztos úgy olvasnák MEDVEGYEVCZKI ZOLTÁN és mindjár diszkisérettel vonulnál be a lőtére ( célpontnak :evil: )....Ne aggodj azért az egy(és már is negyedik vagy)-két pontért ,mert közben azok a hírek jöttek ÖN LETT BAJNOK....az idei FT OB-én Bánkon és arra emlészik is még mindenki :up: :up: TOVÁRIS ZOLTÁN MEDVEGYEVCZKI, POZDRÁVLJÁLJÚ!!!

Láthatjátok, az ilyenek miatt kell pszihológiai vizsgálat fegyverengedélyhez :evil:
kzozee

HozzászólásSzerző: nymus » 2010.07.21. 16:57

kzozee írta:
Pilátus írta:Nemzetközi pak-pak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fetrengek..kár,hogy nem láttam...De ez igazán ééékes volt :up: A katonáknak mért nem mutatad meg a papirjaidat ,azt biztos úgy olvasnák MEDVEGYEVCZKI ZOLTÁN és mindjár diszkisérettel vonulnál be a lőtére ( célpontnak :evil: )....Ne aggodj azért az egy(és már is negyedik vagy)-két pontért ,mert közben azok a hírek jöttek ÖN LETT BAJNOK....az idei FT OB-én Bánkon és arra emlészik is még mindenki :up: :up: TOVÁRIS ZOLTÁN MEDVEGYEVCZKI, POZDRÁVLJÁLJÚ!!!

Láthatjátok, az ilyenek miatt kell pszihológiai vizsgálat fegyverengedélyhez :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..............................
nymus
MFTSZ versenyző

Előző

Vissza: Külföldi versenyek