VESZEK szereléket
24 hozzászólás
• Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3
Re: VESZEK szereléket
Mi van Zolika, te is Senecát olvastál?
Visszatérve az eredeti röppályára, van a Nimródban 30-as egyrészes, több fajta is. Most egész jó a készlet - az eddigiektől eltérően - szinte minden típus van.
Visszatérve az eredeti röppályára, van a Nimródban 30-as egyrészes, több fajta is. Most egész jó a készlet - az eddigiektől eltérően - szinte minden típus van.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
Dino írta:És kaptál szereléket, mert most hirtelen nekem is kéne egy...
Te Dino,kezdesz nekem gyanús lenni
- Pilátus
kzozee írta:Dino írta:Ezt majd fordítsd le nekem magyarra légy szíves
Ezt megkaptadNem rossz fordítás, én aki tudtam miről van szó, a magyarázat közben elkezdtem fonalamat veszíteni.
![]()
A lényegét tudom, de persze nem akarom érteni![]()
A kérdés: hogy jön ide a szerelék?Különben is, mire teszi?
Milyen "értetlen" emberek vannak ITT
- Pilátus
Dino írta:Mi van Zolika, te is Senecát olvastál?![]()
![]()
![]()
A fentiektől eltérően van a Z shopban is és a fenti ártól is eltér-ően hatezerért ...Mivel délben már mind a kétfajta(innét is, onnét is) a kezembe lesz ,ezért az egyikket Dabason megkaphatod tőlem,ja ja ja most jutott eszembe ama nemes eszköz hirdetésének képén is egy felszerelt távcső szerepel és oda is van írva szépen ,hogy távcső nélkül DE AZ nincs oda írva kérem szépen ,hogy szerek nélkül...Ami jár(hozzá) az jár...Kérem is szépen...
- Pilátus
Hmmm,hmmm...és még az volt fent a kérdés ,hogy jön "ide" a szerelék?? Úgy mint eddig az egyik postán a a aaa másik meg személyesen a kezembe úgy ahogy a képen fel van szerelve..Mert úgye ez már nem is kérdés 
- Pilátus
Nehéz feje van ennek a "kézmosó" rómainak
Ha egy számítógép van le van fényképezve az asztalon, gondolom, amikor mész érte kapod az asztalt is...
Most jelzem, hogy a szőnyeg sem eladó
Ha egy számítógép van le van fényképezve az asztalon, gondolom, amikor mész érte kapod az asztalt is...
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Pilátus írta:Te Dino,kezdesz nekem gyanús lennicsak nem neked is arra kell amire nekem csak kéne???
Nem tudom Poncius te mit terveztél vele, de én evvel oldottam meg a puska és a távcső közti légrés állandósítását...
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
kzozee írta:Nehéz feje van ennek a "kézmosó" rómainak![]()
A szőnyeg peddig kellene, mert nem lenne olyan hideg a márvány amikor ide katintva és titeket olvasva földre vettem magam hasamat fogva a nevetéstöl
- Pilátus
Dino írta:Pilátus írta:Te Dino,kezdesz nekem gyanús lennicsak nem neked is arra kell amire nekem csak kéne???
Nem tudom Poncius te mit terveztél vele, de én evvel oldottam meg a puska és a távcső közti légrés állandósítását...
Értem kedves Dino de az a légrés minél nagyobb legyen a távcsöved és az én kiszemeltem között...Mert látod fent ,mindjárt harapos a kedvem és most is, ennyire=
- Pilátus
Szerencsés helytartó, éppen jött egy szőnyeg, de repülő fajta, szóval kell néhány ezres, hogy ráállva felmászhass. 
-

kzozee - Hozzászólások: 635
24 hozzászólás
• Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3