VESZEK szereléket
24 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Re: VESZEK szereléket
kzozee írta:Viszont észrevettem egy trükkös dolgot![]()
Ha leírod, hogy .... (körbeírom, mert ha leírnám nem vennétek észre a különbséget) - tehát: négy betű, végtermék, amit jelzőként a nagyon nem jó dolgokra használunk, akkor a végleges szövegben a rossz szót használja helyette.![]()
ügyes
És van még pár ilyen.... de most ne próbáld ki mindet.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
kzozee írta:Szerencsés helytartó, éppen jött egy szőnyeg, de repülő fajta, szóval kell néhány ezres, hogy ráállva felmászhass.
Dabason ki is akartam porolni azt A szőnyeget ,ólom szőnyeggel terítve a Dabasi homok katlant...Ki is tömtem a farzsebemet ezresekkel ,de hamar (autó) szőnyegedre pattantál ...Ez tényleg repülő fajta, mert mire körül néztem már el is repített téged,csak úgy porzott....Már kezdtem azt hinni hogy talán a harci szekerem érkezésének robbaja miatt poroztál el ,de az ottani krónikások szerint inkább azért mert a ki helyezett figurák helyett azok környékét poroltad el rendesen
- Pilátus
Ott voltam Dabason, akiket ismertem azoknak köszöntem, akiket nem, azoknak bemutatkoztam. Miután az avatarod meglehetősen hiányos, és a bemutatkozáskor elfelejtetted közölni, hogy te vagy Pilátus, nem is tudtam, hogy ott vagy. Az MK3-at kivittem ahogy ígértem, és eladtam ahogy reméltem.
Ha tanácsot elfogadsz: néha kevesebb szóvirággal többet elérsz.
-

kzozee - Hozzászólások: 635
kzozee írta:Ott voltam Dabason, akiket ismertem azoknak köszöntem, akiket nem, azoknak bemutatkoztam. Miután az avatarod meglehetősen hiányos, és a bemutatkozáskor elfelejtetted közölni, hogy te vagy Pilátus, nem is tudtam, hogy ott vagy. Az MK3-at kivittem ahogy ígértem, és eladtam ahogy reméltem.
Szép befejezés ,gratulálok ez igazi telitalálat volt akkor számodra Dabason...Már megint egy igazi nehéz fegyverrel kell majd mindenkinek felveni a küzdelmet a kategóriábán...Belátom,belátom ólcsobb egy ilyent venni mint ellene harcolni...De remélem az a kategoria 16-os lesz...Üdv mindenkinek...
- Pilátus
24 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3