FT+HFT Novemberi Fémvad vadászat
43 hozzászólás
• Oldal: 4 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: FT+HFT Novemberi Fémvad vadászat
És akkor a várva várt eredmények:
FT16J
I. Scheirich Béla 39p
VK Koszonits Zoltán 38p
II. Bolechláv János 36p
III. Maráczi Zoltán 34p
4. Vass Zoltán 23p
FT7,5J
I. Janicsek Attila 38p
II. Tóth Attila 36p
III. Gonda József 35p
4. Gonda Gábor 34p
5. Pucz István 31p
6. Huszti László 29p
7. Bosnyák János 27p
8. Povázson Gábor 25p
9. Kapási Béla 18p
HFT
I. Orosz János 94p
II. Sipka Péter 82p
III. Bősz Richard 80p
4. Németh Zsolt 74p
5. Bánóczi Csaba 73p
6. Seres Péter 70p
7. Tóth Ferenc 69p
7. Kállay Katalin 69p
9. Boros Krisztián 63p
10. Németh Gábor 60p
11. Kállay István 49p
FT16J
I. Scheirich Béla 39p
VK Koszonits Zoltán 38p
II. Bolechláv János 36p
III. Maráczi Zoltán 34p
4. Vass Zoltán 23p
FT7,5J
I. Janicsek Attila 38p
II. Tóth Attila 36p
III. Gonda József 35p
4. Gonda Gábor 34p
5. Pucz István 31p
6. Huszti László 29p
7. Bosnyák János 27p
8. Povázson Gábor 25p
9. Kapási Béla 18p
HFT
I. Orosz János 94p
II. Sipka Péter 82p
III. Bősz Richard 80p
4. Németh Zsolt 74p
5. Bánóczi Csaba 73p
6. Seres Péter 70p
7. Tóth Ferenc 69p
7. Kállay Katalin 69p
9. Boros Krisztián 63p
10. Németh Gábor 60p
11. Kállay István 49p
-

Boli - Hozzászólások: 216
Tüske írta:Béla!
Írtam, hogy nem kötözködni szeretnék. Cca. egy éve nem voltam nálatok versenyen, így nem tudom momentán milyen célokat használtok, de kétlem, hogy lecseréltétek volna az egész garnitúrát. Mindössze jeleztem, hogy nem lenne szerencsés, ha ugyan úgy előfordulnának tudottan hibás célok a versenyen, mint tavaly.
Ugye nem akarsz meghazudtolni, ha azt mondom, hogy az elmúlt évben is MK fordulón voltunk nálatok, ugye nem akarod azt mondani, hogy nem te hívtad fel a figyelmünket egyes céljaitok "pici" problémáira? Nos remélem abban egyetértünk, hogy bármilyen Szövetségi szintű versenyen kerülendőek ezek a bakik?
Ha emlékszel, de ha nem, a fórumon visszakereshető, hogy az idén elég sok kaotikus verseny sikeredett a hibás célok és azok utólagos versenyből kivételének okán. Arra utaltam, hogy ezt jó lenne elkerülni.
Mi történt hirtelen rádöbbentél, hogy egy éve sok rossz célunk volt kitéve? Tavaly sem voltak hibás célok az idén sem lesznek. Igen, van a céljainknak egy pici problémája nem dől le akkor ha a lövedék hozzáér a killzóna széléhez és onnan pattan be mert ilyenkor csak megmozdul, ha nem ér hozzá akkor ledől. Én ezt mondtam tavaly is és azt is, hogy el kell találni tisztán a célt. A tavalyi versenyen sem volt problémás cél és óvás sem. A kaotikus versenyek nem nálunk voltak, de te ezt biztosan jobban tudod hiszen oly sok versenyünkön indultál. Ne nálunk kevergesd a szart biztosan találsz rá helyet.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
AirArms írta:Tüske írta:Béla!
Írtam, hogy nem kötözködni szeretnék. Cca. egy éve nem voltam nálatok versenyen, így nem tudom momentán milyen célokat használtok, de kétlem, hogy lecseréltétek volna az egész garnitúrát. Mindössze jeleztem, hogy nem lenne szerencsés, ha ugyan úgy előfordulnának tudottan hibás célok a versenyen, mint tavaly.
Ugye nem akarsz meghazudtolni, ha azt mondom, hogy az elmúlt évben is MK fordulón voltunk nálatok, ugye nem akarod azt mondani, hogy nem te hívtad fel a figyelmünket egyes céljaitok "pici" problémáira? Nos remélem abban egyetértünk, hogy bármilyen Szövetségi szintű versenyen kerülendőek ezek a bakik?
Ha emlékszel, de ha nem, a fórumon visszakereshető, hogy az idén elég sok kaotikus verseny sikeredett a hibás célok és azok utólagos versenyből kivételének okán. Arra utaltam, hogy ezt jó lenne elkerülni.
Mi történt hirtelen rádöbbentél, hogy egy éve sok rossz célunk volt kitéve? Tavaly sem voltak hibás célok az idén sem lesznek. Igen, van a céljainknak egy pici problémája nem dől le akkor ha a lövedék hozzáér a killzóna széléhez és onnan pattan be mert ilyenkor csak megmozdul, ha nem ér hozzá akkor ledől. Én ezt mondtam tavaly is és azt is, hogy el kell találni tisztán a célt. A tavalyi versenyen sem volt problémás cél és óvás sem. A kaotikus versenyek nem nálunk voltak, de te ezt biztosan jobban tudod hiszen oly sok versenyünkön indultál. Ne nálunk kevergesd a szart biztosan találsz rá helyet.
Béla!
Én nem írtam olyat, hogy sok rossz célotok lett volna, ezt te írtad most. Én azt írtam, hogy voltak általad is beismerten hibásan működő célok.Itt idézem az egyik sporttársunkat, aki nem tavaly volt nálatok versenyen: "
"A verseny után, Hétésfél nevű lelkes amatőr barátom, és útitársam tanácsára kezeltetnem kéne magam. Felkaptam a vizet, hogy két célnak, csak a nyelve dőlt le, a teste nem. Hibátlant lőttem volna....."
Én erre utaltam, hogy jó lenne ezeket kiküszöbölni. De ha ez már támadásnak minősül , akkor elnézést kérek.
Bolinak: Szerintem meg nem te fogod megmondani hova megyek, hova nem. És legközelebb akkor szólj, ha személyesen beléd kötöttem, ha már minden hozzászólásomat kötözködésnek veszed.
Macinak: Sajnos a mondanivalód nem ért célba, mert sem Debreceni nem vagyok, sem a felfelé nyíló célokat nem én csináltam, de még versenyt sem rendeztem Debrecenben, felfelé nyíló célokkal, sem másfajtákkal. Így a sepregetésre tett utalásod csúnyán félre ment. Ezen kritikádat címezd a megfelelő személy felé.
Köszönöm!
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüskének:
Kicsit szúrós vagy mostanában. Miután te vagy az egyetlen, aki cseles sorsolással olyan csapattagokat kapsz akik azonkívül, hogy csinosak még meg is maszíroznak a verseny alatt (láttam), sokkal békésebb tövisesnek kellene lenned.
A célok olyanok amilyenek, én már sok helyen találkoztam kiakadó, nyelvkieső, megszoruló sőt visszaálló céllal is, de attól még jó a móka. Előre ne ítéljünk, várjuk meg, hogy miyen lesz, szerintem.
Béke uraim!
Kicsit szúrós vagy mostanában. Miután te vagy az egyetlen, aki cseles sorsolással olyan csapattagokat kapsz akik azonkívül, hogy csinosak még meg is maszíroznak a verseny alatt (láttam), sokkal békésebb tövisesnek kellene lenned.
A célok olyanok amilyenek, én már sok helyen találkoztam kiakadó, nyelvkieső, megszoruló sőt visszaálló céllal is, de attól még jó a móka. Előre ne ítéljünk, várjuk meg, hogy miyen lesz, szerintem.
Béke uraim!
-

kzozee - Hozzászólások: 635
kzozee írta:A célok olyanok amilyenek, én már sok helyen találkoztam kiakadó, nyelvkieső, megszoruló sőt visszaálló céllal is, de attól még jó a móka. Előre ne ítéljünk, várjuk meg, hogy miyen lesz, szerintem.
Béke uraim!
Hát ja... Nade! Egyik angol fórumon láttam cél-ellenőrző kéziszerszámot, ha jól emlékszem 30 fontért. 1 Joule energiával küldi meg a KZ-t, ha dől a cél, akkor nincs vita...Lehet, hogy érdemes lenne a szövetségnek beszerezni egy ilyent? Ha nem dől egy cél, versenyző jelzi, bíró ellenőrzi a checker-rel. Tényleg nem dől - cél versenyből ki... Hm?
- sörnyitó
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:Én nem írtam olyat, hogy sok rossz célotok lett volna, ezt te írtad most. Én azt írtam, hogy voltak általad is beismerten hibásan működő célok.
Na még egyszer, én arra figyelmeztettem a versenyzőket a verseny elején, hogy nem dőlnek le a célok a bepattanó lövedéktől csak megbillennek, nem mondtam mást.Szó sem volt hibás célokról. Nagyon nem szeretem a valótlan állításokat.
Részemről vége.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
sörnyitó írta:kzozee írta:A célok olyanok amilyenek, én már sok helyen találkoztam kiakadó, nyelvkieső, megszoruló sőt visszaálló céllal is, de attól még jó a móka. Előre ne ítéljünk, várjuk meg, hogy miyen lesz, szerintem.
Béke uraim!
Hát ja... Nade! Egyik angol fórumon láttam cél-ellenőrző kéziszerszámot, ha jól emlékszem 30 fontért. 1 Joule energiával küldi meg a KZ-t, ha dől a cél, akkor nincs vita...Lehet, hogy érdemes lenne a szövetségnek beszerezni egy ilyent? Ha nem dől egy cél, versenyző jelzi, bíró ellenőrzi a checker-rel. Tényleg nem dől - cél versenyből ki... Hm?
Nagyon nem szeretném, ha engem bárki is 1 joule-al lövöldözne, csak mert nem lőtte le a célt
-

kzozee - Hozzászólások: 635
sörnyitó írta:Hát ja... Nade! Egyik angol fórumon láttam cél-ellenőrző kéziszerszámot, ha jól emlékszem 30 fontért. 1 Joule energiával küldi meg a KZ-t, ha dől a cél, akkor nincs vita...Lehet, hogy érdemes lenne a szövetségnek beszerezni egy ilyent? Ha nem dől egy cél, versenyző jelzi, bíró ellenőrzi a checker-rel. Tényleg nem dől - cél versenyből ki... Hm?
ilyen ipsc-ben is van es a range officer szokta a buko celokat igy tesztelni. na nem 1J-vel, de egy alacsonyabb faktoru löszerrel mint ami a versenyen meg van engedve. es ha verseny közben reklamalas van akkor ugyanugy le kell tesztelnie a versenyzö jelenleteben a celt.
-

loksi67 - Hozzászólások: 163
loksi67 írta:ilyen ipsc-ben is van es a range officer szokta a buko celokat igy tesztelni. na nem 1J-vel, de egy alacsonyabb faktoru löszerrel mint ami a versenyen meg van engedve. es ha verseny közben reklamalas van akkor ugyanugy le kell tesztelnie a versenyzö jelenleteben a celt.
Azért érdekes lenne, ha az IPSC fémcélt 1 J-al küldenék meg...
Mindenesetre azért látszik, hogy vannak működő megoldások erre a problémára is...
- sörnyitó
- MFTSZ versenyző
Urak,
a tapasztalataim azt mutatják, hogy a (gamo, debreceni, tatabányai, stb) célok általában nem olyan rosszak, mint amilyennek néha gondolják azokat. Rutinos versenyzőkkel is előfordult már, hogy az állításuk szerint telibe talált cél nem dőlt le, aztán közelről megnézve belátták, hogy az bizony bepattanó lövedék volt. Ezzel együtt persze előfordulnak időnként hibásan működő célok, de szerintem minden rendező igyekszik ezeket a hibákat kiküszöbölni.
Szóval én is a békére szavazok
a tapasztalataim azt mutatják, hogy a (gamo, debreceni, tatabányai, stb) célok általában nem olyan rosszak, mint amilyennek néha gondolják azokat. Rutinos versenyzőkkel is előfordult már, hogy az állításuk szerint telibe talált cél nem dőlt le, aztán közelről megnézve belátták, hogy az bizony bepattanó lövedék volt. Ezzel együtt persze előfordulnak időnként hibásan működő célok, de szerintem minden rendező igyekszik ezeket a hibákat kiküszöbölni.
Szóval én is a békére szavazok
-

FTi - Adminisztrátor
43 hozzászólás
• Oldal: 4 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vissza: Versenyek és egyéb események