Dunántúl Kupa VIII. forduló

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: Dunántúl Kupa VIII. forduló

HozzászólásSzerző: Sako » 2010.11.29. 14:49

Kedves Béla!

Ha emlékezetem nem csal , elmondtam Neked szombaton este, amikor felhívtalak. Elmondtam, hogy sem Te, sem Paja nem volt értékelhető és az egyesületek vezetői úgy döntöttek, hogy a megmaradt 3. helyezett trófeát a Pajának ítélték oda. Hogy miért és hogyan , úgy gondolom, hogy nem változtat a tényen.
Ha a Pali ezek után úgy dönt, hogy nem kívánja megtartani, mert kényelmetlen a részére, akkor én kérek bocsánatot Tőle, hogy ilyen helyzetbe hoztuk. De azt hiszem a tények ismeretében mindenkinek joga van véleményezni az esetet, de nincs joga felülbírálni az egyesületek barátságosnak vélt döntését. Ugyan nem én voltam akinek az agyában ez megszületett, de egyetértek vele. Azért mert a Pali bevállalta a szombati jáki utat az otthoni mostoha időjárási körülmények ellenére. Végig lőtte a versenyt, a látható eredményével és a verseny után részt vett az útitársaival a pálya bontásában is. Pedig a verseny után rohanhatott volna haza is. Én személy szerint ilyen sporttársakat szeretnék mind többet látni.
Sako

HozzászólásSzerző: Sako » 2010.11.29. 15:10

kzozee írta:A havat nem abban az értelemben kérdeztem ahogy Béla bátyánk értelmezte, hanem abból, hogy szombat reggel másfél óra alatt ástam ki magunkat az utcáig a hóból, aztán a hó súlyától elfeküdt 2 méteres tujáimat szabadítottam ki, végül a szemben lévő akácfa karnyi letört ágát szedtem össze. Sok minden jutott eszembe aznap reggel, de történetesen a fildtárget nem volt köztük. Ehhez képest a képen látom, hogy mintha másik bolygón lettetek volna, de legalábbis földrészen.

Nem tudom, hogy tényleg vannak e ellendrukkerek, szerintem nagyon rendben van, hogy az egyesületek közösen rendeznek versenysorozatot. Idén Debrecen vitte a pálmát, OB, VB és ezek okán a helyismereti versenyek ( a kocsim már magától odatalál), és ezzel mások is így lehettek de jövőre szeretném a Dunántúli kupasorozatot végigcsinálni. Idén 30 versenyen indultam.

Zoli! Ebből is látszik, hogy kicsi az ország, de vannak ellenkező időjárási körülmények. Mint amikor felhívtál a Jáki MK előtt! Ettől függetlenül korán reggel itt is lefagyott az a pár szem hó ami esett az éjjel. Az utak átereszei félelmetesen csúsztak. Magamban csak reménykedni tudtam, hogy aki jön a versenyre, az ide is ér. Azért is nagyra becsülöm a Palit, hogy bevállalta ezt az utat,mert tudom mit jelent 270 km-t levezetni ilyen időben.

A jövő évi versenyeket , szerintem előre jól meg kell tervezni. Mivel a helyi kupafordulókat lehet egyben tartani az MK fordulókkal, ezért talán többen vesznek részt és több értékelhető eredmény is születik ezeken a versenyeken. Mindenki tudja, hogy egy részből jó a sok verseny, másrészről meg mégsem. Hosszú távon , kevés embernek fogja tolerálni a családja, hogy minden hétvégén versenyre megy a család egyik tagja. ez volt a mi egyesülésünk egyik kiváltó oka. A másik meg, hogy segítsünk egymásnak a versenyek megszervezésében és lebonyolításában, a pálya építésben és lebontásában. Na meg az is tény, hogy igazán változatosan megrendezni a versenyeket úgy lehet, ha a környezet is változatos, más és más.
Az már nem igazán élvezetes, amikor az ember szinte fejből tudja a célok távolságát. Persze az évszakok is változatossá tudják tenni az egyes helyszíneket.
Szívesen látunk jövőre a kupafordulóinkon. Vannak terveink és lehet, hogy HFT-t is bevállalunk. Az a célunk, hogy szabályos, jó hangulatú és megfelelő kihívást adó versenyeket szervezzünk.
Sako

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.11.29. 15:11

Ezekkel a harmik helyezésekkel mindig csak "gond" van mostanában :mrgreen: Elöbb az MK most meg ez :evil: Tényleg is "óvás" nem volt vagy az is "titkosítva " lett? :lol: Gratulálok a kis Kincse gyereknek ,nagyon jót lött és elverte a "nagyokat"(na persze, mert én nem voltam ott :roll: ) rúgósban...Azon gondolkozom jövöre én is elindulok 16-ban 7,5 fegyverrel és elég ha mindig ott leszek(mindenki örömére :evil: ) akkor is meg lesz a harmadik helyezésem...Meg különben is ott mindig jó idő van :up:
Pilátus

HozzászólásSzerző: Sako » 2010.11.29. 15:18

Pilátus írta:Ezekkel a harmik helyezésekkel mindig csak "gond" van mostanában :mrgreen: Elöbb az MK most meg ez :evil: Tényleg is "óvás" nem volt vagy az is "titkosítva " lett? :lol: Gratulálok a kis Kincse gyereknek ,nagyon jót lött és elverte a "nagyokat"(na persze, mert én nem voltam ott :roll: ) rúgósban...Azon gondolkozom jövöre én is elindulok 16-ban 7,5 fegyverrel és elég ha mindig ott leszek(mindenki örömére :evil: ) akkor is meg lesz a harmadik helyezésem...Meg különben is ott mindig jó idő van :up:

Gyere! Hogy miben indulsz azt úgyis Te döntöd el. Az ember úgyis a lehető legkönnyebb utat választja. :evil:
Egyszer nekem is 16-ban kellett indulnom, hogy meglegyen a három induló . És láss csodát , harmadik is lettem. :fejetfalba:
Sako

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.11.29. 15:22

Sako,
Nekem semmi bajom nincs ezzel, csak azt nem értettem, B. Tomi miért törölte le az összes eredményhirdetésről készült fotót, amit még tegnap láttam a neten. Tehát nem egyet hanem 6-7 darabot. Ez a titkosítás, ahogy Béla fogalmazott kicsit furcsa volt, ezért linkeltem egyet vissza.

Mindenki úgy értékeli a kupáját, ahogy akarja. Ehhez senkinek semmi köze.
Gyula
foxpro

HozzászólásSzerző: AirArms » 2010.11.29. 16:08

Sako írta:Kedves Béla!Ha emlékezetem nem csal , elmondtam Neked szombaton este...

Tényleg beszéltünk és tényleg elmondtad, hogy így döntöttünk és ennyi. Én már beszéltem a Payával, hogy ne adja vissza a díjat. Nem volt egyértelmű a dolog főleg az utólagos fénykép törlések miatt. Csak egy kevés információ kellett volna és egy hozzászólást sem írt volna senki.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2010.11.29. 16:14

foxpro írta:Sako,
Nekem semmi bajom nincs ezzel, csak azt nem értettem, B. Tomi miért törölte le az összes eredményhirdetésről készült fotót, amit még tegnap láttam a neten. Tehát nem egyet hanem 6-7 darabot. Ez a titkosítás, ahogy Béla fogalmazott kicsit furcsa volt, ezért linkeltem egyet vissza.

Gyula

A képeket azért szedtem le, hogy ne legyen táptalaja összeesküvés-elméleteknek, de nem éreztem magam kompetensnek abban, hogy az egyesületek képviselőinek a döntését magyarázzam a fórumon (vagy máshol). A képek eltávolítása hiba volt, este vissza fogom őket rakni.
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: paja » 2010.11.29. 16:26

Na most már mindenkinek világos, én azért kaptam mert megtiszteltem őket a részvételemmel , igaz nem voltam értékelhető! Nem lettem a harmadik! Nem értem mi a probléma? Aki nem volt ott miért alkot véleményt? Aki pedig nem érti meg többszöri magyarázásra az kérdezze meg a rendezőktől hatodszorra is! A képeket pedig tegyétek vissza!
Nem azért járok (unk) Keletre- Nyugatra mert a díjazási fondorlatok vezérelnek, hanem azért mert jó színvonalú versenyeken vehetünk részt! ( A Vasnyulason kívül)!
Nagyon jól esik ha az embert a távolabbi helyeken is szívesen fogadják az lehet keleten vagy nyugaton! Ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki, kellemesen fog csalódni!
F…Nigg….ek! :D

"Ez a veszedelem ami ebbe a országba folyik!
A rosszakat el kell ítélni!"
http://www.youtube.com/watch?v=R4lIAHZ-wNY

VÉRNYÚL
:evil:
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT

Szaros MARCH
paja
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.11.29. 16:27

sörnyitó írta:

Gyula

A képeket azért szedtem le, hogy ne legyen táptalaja összeesküvés-elméleteknek, de nem éreztem magam kompetensnek abban, hogy az egyesületek képviselőinek a döntését magyarázzam a fórumon (vagy máshol). A képek eltávolítása hiba volt, este vissza fogom őket rakni.

Nagyon jó, hogy ezt is megtudtuk.
Ezt a képet pedig én azért szedtem le, hogy felkerülhessen a többi eredményünk közé, de most már nem fog.
http://www.vasnyul.hu/html/eredmenyek.html
foxpro

HozzászólásSzerző: paja » 2010.11.29. 16:34

foxpro írta:
sörnyitó írta:

Gyula

Nagyon jó, hogy ezt is megtudtuk.
Ezt a képet pedig én azért szedtem le, hogy felkerülhessen a többi eredményünk közé, de most már nem fog.
http://www.vasnyul.hu/html/eredmenyek.html

Sajnos nem , de majd jövőre! 8)

VÉRNYÚL
:evil:
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT

Szaros MARCH
paja
MFTSZ versenyző

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események