Nyírerdő Nagydíj 2012 - nemzetközi FT/HFT verseny + HFT MK3
Nyírerdő Nagydíj 2012 - nemzetközi FT/HFT verseny + HFT MK3
A Debreceni Lövészsuli 2012 május 12-13-án Nyírerdő Nagydíj néven kétnapos nemzetközi nyílt FT/HFT versenyt rendez a bánki arborétumban. Versenyengedély nélkül is lehet indulni, FT és HFT számokat egyaránt lehet lőni, akár mindkettőt is.
Mindkét nap délelőtt 9.00-tól a HFT verseny, délután 14.00-tól az FT verseny fog zajlani külön pályán. Mindkét versenyszámban naponta 40 célt kell leküzdeni (20-20 pálya, pályánként 2 céllal).
Az FT és a HFT pálya a két versenynapon csak részben fog megegyezni, jónéhány cél át lesz helyezve.
Az FT pálya úgy lesz kialakítva, hogy a 7,5J-os és a 16J-os kategóriáknak egyaránt kihívást nyújtson, sok távoli kék és helyettesítő sárga céllal.
A verseny első napján, május 13-án szombaton a délelőtti HFT versenyszám egyben a Hunter Field Target Magyar Kupa III. fordulója is lesz, ekkor a HFT MKIII-on indulóknak 50 célt kell leküzdeniük.
Aki indul a Nyírerdő Nagydíj HFT versenyszámában, erre a versenyre nem kell külön nevezési díjat fizetnie. A HFT MK III. forduló nevezési díja helyben 3000 Ft, előnevezéssel 2000 Ft (18 éves kor alatt 2000 Ft ill. 1000 Ft/fő).
A Nyírerdő Nagydíj nevezési díja 5500 Ft/fő/versenyszám. Aki mindkét versenyszámban indul(FT+HFT), annak 2x5500 Ft helyett csak 8500 Ft-ot kell fizetnie.
Versenyszámonként 4-4 kategóriában lehet indulni:
-FT PCP 16J,
-FT R 16J,
-FT PCP 7,5J (ill. a visszarúgásmentes rugós puskák),
-FT R 7,5J (csak a visszarúgásos puskák),
-HFT PCP 16J,
-HFT R 16J.
-HFT PCP 7,5J (ill. a visszarúgásmentes rugós puskák),
-HFT R 7,5J (csak a visszarúgásos puskák).
3 korcsoport lesz megkülönböztetve:
-Ifjúsági 18 - 1993-ban és azután születettek
-Felnőtt (1992 – 1952 között születettek)
-Senior 60 - 1951-ben és azelőtt születettek
A korcsoportok legalább 10 fő induló esetén lesznek külön díjazva. Amennyiben kevesebb számú induló lesz, az a korcsoport nem lesz külön értékelve, de a legeredményesebb versenyzője különdíj elismerésben részesül.
A nevezési díj étkezési költséget nem tartalmaz, de a verseny helyszínén melegkonyhás büfé fog üzemelni.
Versenykiírás
Nevezés
Nevezettek listája
Mindenkit szeretettel várunk!
Mindkét nap délelőtt 9.00-tól a HFT verseny, délután 14.00-tól az FT verseny fog zajlani külön pályán. Mindkét versenyszámban naponta 40 célt kell leküzdeni (20-20 pálya, pályánként 2 céllal).
Az FT és a HFT pálya a két versenynapon csak részben fog megegyezni, jónéhány cél át lesz helyezve.
Az FT pálya úgy lesz kialakítva, hogy a 7,5J-os és a 16J-os kategóriáknak egyaránt kihívást nyújtson, sok távoli kék és helyettesítő sárga céllal.
A verseny első napján, május 13-án szombaton a délelőtti HFT versenyszám egyben a Hunter Field Target Magyar Kupa III. fordulója is lesz, ekkor a HFT MKIII-on indulóknak 50 célt kell leküzdeniük.
Aki indul a Nyírerdő Nagydíj HFT versenyszámában, erre a versenyre nem kell külön nevezési díjat fizetnie. A HFT MK III. forduló nevezési díja helyben 3000 Ft, előnevezéssel 2000 Ft (18 éves kor alatt 2000 Ft ill. 1000 Ft/fő).
A Nyírerdő Nagydíj nevezési díja 5500 Ft/fő/versenyszám. Aki mindkét versenyszámban indul(FT+HFT), annak 2x5500 Ft helyett csak 8500 Ft-ot kell fizetnie.
Versenyszámonként 4-4 kategóriában lehet indulni:
-FT PCP 16J,
-FT R 16J,
-FT PCP 7,5J (ill. a visszarúgásmentes rugós puskák),
-FT R 7,5J (csak a visszarúgásos puskák),
-HFT PCP 16J,
-HFT R 16J.
-HFT PCP 7,5J (ill. a visszarúgásmentes rugós puskák),
-HFT R 7,5J (csak a visszarúgásos puskák).
3 korcsoport lesz megkülönböztetve:
-Ifjúsági 18 - 1993-ban és azután születettek
-Felnőtt (1992 – 1952 között születettek)
-Senior 60 - 1951-ben és azelőtt születettek
A korcsoportok legalább 10 fő induló esetén lesznek külön díjazva. Amennyiben kevesebb számú induló lesz, az a korcsoport nem lesz külön értékelve, de a legeredményesebb versenyzője különdíj elismerésben részesül.
A nevezési díj étkezési költséget nem tartalmaz, de a verseny helyszínén melegkonyhás büfé fog üzemelni.
Versenykiírás
Nevezés
Nevezettek listája
Mindenkit szeretettel várunk!
-

FTi - Adminisztrátor
Re: Nyírerdő Nagydíj 2012 - nemzetközi FT/HFT verseny + HFT
Visszavonom a nevezésemet.
Köszönöm.
Köszönöm.
Üdv.:Pregun István
- P I
P I írta:Visszavonom a nevezésemet.
Köszönöm.
Rendben, töröltem.
-

FTi - Adminisztrátor
Az eddig beérkezett nevezéseket összesítettem, és a helyzet nem túl biztató. Már csak 10 nap van a határidőig, intéznünk kellene a külföldi versenyzők fegyverbehozatali engedélyeit, de ennyi nevezés mellett felmerül a kérdés, hogy érdemes-e megrendezni ezt a versenyt. A 16J-os magyar mezőny egyelőre erősen alulreprezentált, pedig ide 11 külföldi nevezett, tehát elég jó verseny alakulhatna ki.
Arra kérek mindenkit, aki szeretne jönni, és még nem nevezett, mielőbb tegye meg, hogy lássuk, mekkora a valódi érdeklődés. Ha nem lesz jelentősen több nevezés, az is elképzelhető, hogy lefújjuk a versenyt.
A HFT MK3 természetesen mindenképpen meg lesz tartva.
Az eddigi nevezések kategóriánként és versenyenként:
Nyírerdő Nagydíj FT 16,3 J (16)
Adrian Gallo
Fejes Tóth István
František Duraj
Henrich Raduška
Ivan Fraňo
Jiří Žilák
Kozma Ferenc
Medveczki Zoltán
Pavol Letko
Peter Beňuš
Peter CHOROŠ
Szilágyi Sándor
Szomju Tamás
Tomáš Dovalovský
Tomáš Staněk
Vasil Papakiriakos
Nyírerdő Nagydíj FT 7,5 J (7)
Balogh Mihály
Kürthy Zoltán
Lukács János
Sipka Péter
Szomju Zsolt
Vajas István
Zolnai Zsigmond
Nyírerdő Nagydíj HFT 16,3 J (3)
Fejes Tóth István
Kozma Ferenc
Szilágyi Sándor
Nyírerdő Nagydíj HFT vm. 7,5 J (5)
Balogh Mihály
Sipka Péter
Szabó Zoltán
Szomju Zsolt
Zolnai Zsigmond
Nyírerdő Nagydíj HFT vr. 7,5 J (1)
Balla Zsolt
HFT MK3 16,3 J (3)
Fejes Tóth István
Kozma Ferenc
Szilágyi Sándor
HFT MK3 vm. 7,5 J (6)
Balogh Mihály
Sipka Péter
Szabó Zoltán
Szomju Zsolt
Vajdovics Miklós
Zolnai Zsigmond
HFT MK3 vr. 7,5 J (1)
Balla Zsolt
Arra kérek mindenkit, aki szeretne jönni, és még nem nevezett, mielőbb tegye meg, hogy lássuk, mekkora a valódi érdeklődés. Ha nem lesz jelentősen több nevezés, az is elképzelhető, hogy lefújjuk a versenyt.
Az eddigi nevezések kategóriánként és versenyenként:
Nyírerdő Nagydíj FT 16,3 J (16)
Adrian Gallo
Fejes Tóth István
František Duraj
Henrich Raduška
Ivan Fraňo
Jiří Žilák
Kozma Ferenc
Medveczki Zoltán
Pavol Letko
Peter Beňuš
Peter CHOROŠ
Szilágyi Sándor
Szomju Tamás
Tomáš Dovalovský
Tomáš Staněk
Vasil Papakiriakos
Nyírerdő Nagydíj FT 7,5 J (7)
Balogh Mihály
Kürthy Zoltán
Lukács János
Sipka Péter
Szomju Zsolt
Vajas István
Zolnai Zsigmond
Nyírerdő Nagydíj HFT 16,3 J (3)
Fejes Tóth István
Kozma Ferenc
Szilágyi Sándor
Nyírerdő Nagydíj HFT vm. 7,5 J (5)
Balogh Mihály
Sipka Péter
Szabó Zoltán
Szomju Zsolt
Zolnai Zsigmond
Nyírerdő Nagydíj HFT vr. 7,5 J (1)
Balla Zsolt
HFT MK3 16,3 J (3)
Fejes Tóth István
Kozma Ferenc
Szilágyi Sándor
HFT MK3 vm. 7,5 J (6)
Balogh Mihály
Sipka Péter
Szabó Zoltán
Szomju Zsolt
Vajdovics Miklós
Zolnai Zsigmond
HFT MK3 vr. 7,5 J (1)
Balla Zsolt
-

FTi - Adminisztrátor
FTi írta:Az eddig beérkezett nevezéseket összesítettem, és a helyzet nem túl biztató. Már csak 10 nap van a határidőig, intéznünk kellene a külföldi versenyzők fegyverbehozatali engedélyeit, de ennyi nevezés mellett felmerül a kérdés, hogy érdemes-e megrendezni ezt a versenyt. A 16J-os magyar mezőny egyelőre erősen alulreprezentált, pedig ide 11 külföldi nevezett, tehát elég jó verseny alakulhatna ki.
Szia Pisti!
Én terveztem, hogy résztveszek minden számban a kategóriámban, de sajnos ínszalag szakadással műtötték a bicepszem. Ha sikerül annyira felépülnöm, hogy megkockáztassam, akkor mennék, de ezt most még nem tudom biztosra megmondani.
Üdvözlettel:
tom
tom
-

tom - Hozzászólások: 67
Szia Pisti!
Én is szervezem éppen a dolgot. Talán nem dolgozom azon a hétvégén. Ha megyek akkor természetesen az állandó jellegű tettestársam is jön. Amint tudok biztosat, jelzem.
Üdv. Sanyi
Én is szervezem éppen a dolgot. Talán nem dolgozom azon a hétvégén. Ha megyek akkor természetesen az állandó jellegű tettestársam is jön. Amint tudok biztosat, jelzem.
Üdv. Sanyi
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Szia Pisti!
Sajnos erre az időpontra esik az Üllői Lövészklub minősítő versenye, valamint tisztújítás is lesz, így nem tudok részt venni az eseményen.
Sajnos erre az időpontra esik az Üllői Lövészklub minősítő versenye, valamint tisztújítás is lesz, így nem tudok részt venni az eseményen.
-

gombi022 - MFTSZ versenyző
FTi írta:Az eddig beérkezett nevezéseket összesítettem, és a helyzet nem túl biztató. Már csak 10 nap van a határidőig, intéznünk kellene a külföldi versenyzők fegyverbehozatali engedélyeit, de ennyi nevezés mellett felmerül a kérdés, hogy érdemes-e megrendezni ezt a versenyt. A 16J-os magyar mezőny egyelőre erősen alulreprezentált, pedig ide 11 külföldi nevezett, tehát elég jó verseny alakulhatna ki.
Sziasztok.
Ahogy má a mút évi (2011) Nyírerdő Nagydíj után jelesztem (jeleztem
Remélem hogy ez a 9-8 nap alat jelentkeznek még annyian, hogy neköljon ezt a versenyt lefújni és meggyőződésem, hogy annak ellenére, hogy ez így intim nemzetközi verseny lesz még élvezetesebb, mert zajlik a Baráti Körben.
Caco/Tamás
-

caco - Hozzászólások: 155
FTi írta:Az eddig beérkezett nevezéseket összesítettem, és a helyzet nem túl biztató. Már csak 10 nap van a határidőig,
27 az kevés?
Egy magyar kupa pesten 40 fő!
Be kéne lépni e egy csomó embernek , hogy meglegyünk???????,
Most lesz -vagy nem?
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Megszokhattátok, hogy én megmondom a frankót, ezért most is ezt teszem, lehet tanulni belőle, vagy ellenkezni, de akkor is az!!!!
Nemzetközi versenyről van szó, amire leginkább nemzetközi mezőnyből FT-sek érkeznek.
Ennek ellenére az FT verseny van háttérbe szorítva a HFT-vel szemben.
Értem én hogy MK, meg ne lőjék meg előbb FT-sen ugyanazt a pályát esetleg, DE észre kellene venni, hogy nemzetközileg ez csak FT verseny és nem HFT.
Azaz a HFT MK még belefér szombaton, (legfeljebb az FT-sek később érkeznek), de a második napi HFT-s helyi buli része felesleges vasárnap! A nagyon közel lakó FT-sek legfeljebb haza tudnak menni, a többieknek muszáj ott lakni, de két napot????? Ez még a külföldieknek talán belefér, ha áldoznak rá idejükből, de a magyar FT versenyzőknek szívatás szagú.
Ez a szerintem nagyon rossz szokás az elharapózott bevétel orientált helyi buli HFT-FT versenyekből alakult ki, ami szerintem amúgy is csak ronthatja az FT színvonalat (pl 15 mm- csak 12 méter alatt).
Legalább nemzetközi szinten le kellene ezt vetkőzni
Megemlíteném Morskót, ahol ilyen időpont marhaságot nem csináltak sosem. Reggel kezdett az FT és HFT verseny is. Mindenki eldönthette, hol indul és külön pálya volt. Első nap jó, sok helyi HFT is volt (kupa versenyük is volt szombaton), de másnapra eltűntek.
Akinek nem lenne világos a probléma gyökere:
az FT verseny vasárnap délután van, azaz estig eltart az eredményhirdetéssel.
Na ez a gond, amiért én nem mentem tavaly sem rá. Egyszerűen nincs kedvem éjfélre hazaérni, dög fáradtan éjjel vezetni.
Megoldás?
Máskor FT MK-val kell összevonni és maximum az első napra berakni egy HFT bulit, ha ragaszkodnak hozzá a szervezők.
Nemzetközi versenyről van szó, amire leginkább nemzetközi mezőnyből FT-sek érkeznek.
Ennek ellenére az FT verseny van háttérbe szorítva a HFT-vel szemben.
Értem én hogy MK, meg ne lőjék meg előbb FT-sen ugyanazt a pályát esetleg, DE észre kellene venni, hogy nemzetközileg ez csak FT verseny és nem HFT.
Azaz a HFT MK még belefér szombaton, (legfeljebb az FT-sek később érkeznek), de a második napi HFT-s helyi buli része felesleges vasárnap! A nagyon közel lakó FT-sek legfeljebb haza tudnak menni, a többieknek muszáj ott lakni, de két napot????? Ez még a külföldieknek talán belefér, ha áldoznak rá idejükből, de a magyar FT versenyzőknek szívatás szagú.
Ez a szerintem nagyon rossz szokás az elharapózott bevétel orientált helyi buli HFT-FT versenyekből alakult ki, ami szerintem amúgy is csak ronthatja az FT színvonalat (pl 15 mm- csak 12 méter alatt).
Legalább nemzetközi szinten le kellene ezt vetkőzni
Megemlíteném Morskót, ahol ilyen időpont marhaságot nem csináltak sosem. Reggel kezdett az FT és HFT verseny is. Mindenki eldönthette, hol indul és külön pálya volt. Első nap jó, sok helyi HFT is volt (kupa versenyük is volt szombaton), de másnapra eltűntek.
Akinek nem lenne világos a probléma gyökere:
az FT verseny vasárnap délután van, azaz estig eltart az eredményhirdetéssel.
Na ez a gond, amiért én nem mentem tavaly sem rá. Egyszerűen nincs kedvem éjfélre hazaérni, dög fáradtan éjjel vezetni.
Megoldás?
Máskor FT MK-val kell összevonni és maximum az első napra berakni egy HFT bulit, ha ragaszkodnak hozzá a szervezők.
-

foxpro - Hozzászólások: 681
Vissza: Versenyek és egyéb események