HFTA VB-póló vásárlási lehetőség

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

HFTA VB-póló vásárlási lehetőség

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.08.18. 19:39

Kép

A 2011-es olaszországi FT VB-re kiutazó magyar csapat egységes öltözékét (póló+sapka) a Schmidt&Bender cég szponzorálja. Mivel az itthon maradó sporttársak közül többen már jelezték, hogy ha lehetne, vásárolnának saját részre a pólókból, eldöntöttük, hogy az igényeknek megfelelően többet rendelünk.

A póló fekete színű, a fenti képnek megfelelően fog kinézni. Fruit Of The Loom Premium az alapanyag, a logók és feliratok transzfer-szita eljárással kerülnek rá.
A póló 5000 Ft/db áron vásárolható meg mérettől függetlenül. Ez az ár a darabszám függvényében még csökkenhet egy kicsit (tájékoztatásul: egy póló bruttó bekerülési ára ~4000 Ft, a szitaköltség ~50000 Ft).

Ha szeretnél ilyen pólót, minél hamarabb, de legkésőbb holnap (08.19.) estig írd meg, hogy milyen méretű kell.
A méretekről annyit érdemes tudni, hogy kb. egy számmal nagyobbak mint a megszokott, de a mellékelt mérettáblázat alapján pontosan meg lehet határozni, hogy mekkorára van szükség (nekem általában L-es a méretem, de ebből M-es kell). A Width a póló szélessége a hónalj alatt 2 cm-rel, a Height pedig a magasság a váll-gallér találkozástól az aljáig mérve.

Kép
FTi
Adminisztrátor

Re: HFTA VB-póló vásárlási lehetőség

HozzászólásSzerző: Boli » 2011.08.18. 20:07

Ha az S&B támogatja az öltözéket, akkor miért 5.000 forint a póló ára?
Elég nagy hangsúlyt kapott így is a pólón a logójuk....
Boli

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.08.18. 20:19

Boli írta:Ha az S&B támogatja az öltözéket, akkor miért 5.000 forint a póló ára?

Azért, mert az S&B csak a VB-re utazók cuccait támogatja.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Dino » 2011.08.18. 20:19

Boli írta:Ha az S&B támogatja az öltözéket, akkor miért 5.000 forint a póló ára?

Neked lesz annyi :-) Én spec vennék egyet, mert nem utazom, de ennyi belefér. Azért gondoltuk, ha másnak is kell.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: paja » 2011.08.18. 20:40

Dino írta:

Neked lesz annyi :-) Én spec vennék egyet, mert nem utazom, de ennyi belefér. Azért gondoltuk, ha másnak is kell.

Lessz eladó! :D
Van a tavalyibol is...... :devil:

VÉRNYÚL
:evil:
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT

Szaros MARCH
paja
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Boli » 2011.08.18. 21:03

Én voltam az egyik, aki szerettem volna normális ruhát, de így köszönöm nem kérek. Nem szeretnék azért fizetni, hogy reklámozhassak, köszönöm!
Boli

HozzászólásSzerző: Boli » 2011.08.18. 22:01

Dino írta:

Ez nem "belefér" kérdése. Egy ekkora reklámtáblát akkor rakok magamra, ha nekem ehez érdekem fűződik, vagy repiajándékba kapom, nem? Pont ezt nem szerettem volna és ezért kezdeményeztem én olyan egységes ruhát, amit mi fizetünk és úgy néz ki, ahogyan mi szeretnénk. Nincs tele különböző cégek reklámjával.
Szerintem ezt pont Neked nem kell magyaráznom, akinek halomban áll otthon a reklámpólója. Gondolom azokat sem pénzért vetted. :wink:

Ha a sponzor csak a VB-re utazó versenyzők pólóit fizeti, akkor miért van azokon a pólókon is rajta a hírdetése, amiket nekünk kell fizetnünk? Semmi bajom nem lenne a ruhával, ha nem egy kétlábon járó reklámtáblája lennék egy cégnek, akinek a pólójáért még fizetek is!

Én egy egységes magyar mezre gondoltam, amit bátran, bárhol, bármikor viselhetek. És nem erre.....
Boli

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.08.18. 22:22

Boli írta:
Dino írta:

Ez nem "belefér" kérdése. Egy ekkora reklámtáblát akkor rakok magamra, ha nekem ehez érdekem fűződik, vagy repiajándékba kapom, nem? Pont ezt nem szerettem volna és ezért kezdeményeztem én olyan egységes ruhát, amit mi fizetünk és úgy néz ki, ahogyan mi szeretnénk. Nincs tele különböző cégek reklámjával.
Szerintem ezt pont Neked nem kell magyaráznom, akinek halomban áll otthon a reklámpólója. Gondolom azokat sem pénzért vetted. :wink:

Ha a sponzor csak a VB-re utazó versenyzők pólóit fizeti, akkor miért van azokon a pólókon is rajta a hírdetése, amiket nekünk kell fizetnünk? Semmi bajom nem lenne a ruhával, ha nem egy kétlábon járó reklámtáblája lennék egy cégnek, akinek a pólójáért még fizetek is!

Én egy egységes magyar mezre gondoltam, amit bátran, bárhol, bármikor viselhetek. És nem erre.....

Technikailag nincs akadálya az S&B logó nélküli változatnak. A póló elejéről a logó simán elhagyható, viszont a hátulja egyben van kezelve, ezért arra másik szitát kellene csináltatni 15000 Ft-ért, ami ugye a mostani áron min. 15 db esetén jönne vissza.

Viszont nem tudom, hogy örülne-e ennek a szponzor, aki ugye a többi szita költségét kifizeti cserébe azért, hogy a VB-n hordjuk az ő logójával ellátott pólót.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Boli » 2011.08.18. 22:42

FTi írta:
Viszont nem tudom, hogy örülne-e ennek a szponzor, aki ugye a többi szita költségét kifizeti cserébe azért, hogy a VB-n hordjuk az ő logójával ellátott pólót.

Ne haragudj, de nagyívben leszarom, hogy mit gondol egy olyan szponzor, aki engem nem szponzorál, hanem megvásárolok egy pólót! Emellett szponzorációnak nevezni egy ingyen pólót is elég nagy butaságra vall!

Véleményem az, hogy szégyen, ha ilyen pólóban képviseli a nemzetünket valaki azért, hogy kapjon ingyen pólót! Pont ennek elkerülése végett szerettünk volna páran NORMÁLIS, egységes mezt. Azon nincs helye reklámnak.
Nos, amit itt sikerült megszülni, az nem magyar mez, csak egy újabb lejáratás, amire nem hiszem, hogy szükségünk lenne. De ebbe én nem szólok bele, mert úgy alakult, hogy mégsem megyek. De itt most póló vásárlásról volt szó, amit senki sem szponzorál......Nem értetem miért kellene oda reklám?
Boli

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.08.18. 23:00

Boli írta:
FTi írta:

Ne haragudj, de nagyívben leszarom, hogy mit gondol egy olyan szponzor, aki engem nem szponzorál, hanem megvásárolok egy pólót! Emellett szponzorációnak nevezni egy ingyen pólót is elég nagy butaságra vall!

Véleményem az, hogy szégyen, ha ilyen pólóban képviseli a nemzetünket valaki azért, hogy kapjon ingyen pólót! Pont ennek elkerülése végett szerettünk volna páran NORMÁLIS, egységes mezt. Azon nincs helye reklámnak.
Nos, amit itt sikerült megszülni, az nem magyar mez, csak egy újabb lejáratás, amire nem hiszem, hogy szükségünk lenne. De ebbe én nem szólok bele, mert úgy alakult, hogy mégsem megyek. De itt most póló vásárlásról volt szó, amit senki sem szponzorál......Nem értetem miért kellene oda reklám?

Tehát ez a póló szerinted (S&B logók nélkül) megfelelne egy NORMÁLIS, egységes magyar mez követelményeinek?
FTi
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Versenyek és egyéb események