HFT Magyar Kupa 4. forduló változás!
HFT Magyar Kupa 4. forduló változás!
Helyszín- és időpontváltozás!
A móri lőtér víz alatt van, ezért a verseny Bodajkon lesz megtartva, és a helyszín foglaltsága miatt áthelyeződik vasárnapra. A belövés 9:30-kor, a verseny pedig 11:00-kor kezdődik.
Versenykiírás
A móri lőtér víz alatt van, ezért a verseny Bodajkon lesz megtartva, és a helyszín foglaltsága miatt áthelyeződik vasárnapra. A belövés 9:30-kor, a verseny pedig 11:00-kor kezdődik.
Versenykiírás
-

FTi - Adminisztrátor
Re: HFT Magyar Kupa 4. forduló változás!
FTi írta:Helyszín- és időpontváltozás!
Versenykiírás
Alapból Bodajk volt a helyszín és nem Mór, vagy tévednék?
-

foxpro - Hozzászólások: 681
Ez most komoly? 4 nappal a verseny előtt?
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Ebben az esetben részünkről senki nem megy! 
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Sam6 írta:Ez most komoly? 4 nappal a verseny előtt?
Most már tényleg nem értem. Eredetileg biztos, hogy Bodajkra volt kiírva, megkerestem:
http://www.vasnyul.hu/forum/viewtopic.php?p=13094#13094
Ha pedig így van, akkor előbb is kiderülhetett volna, hogy foglalt lett a hely
-

foxpro - Hozzászólások: 681
foxpro írta:Sam6 írta:Ez most komoly? 4 nappal a verseny előtt?
Most már tényleg nem értem. Eredetileg biztos, hogy Bodajkra volt kiírva, megkerestem:
http://www.vasnyul.hu/forum/viewtopic.php?p=13094#13094
Ha pedig így van, akkor előbb is kiderülhetett volna, hogy foglalt lett a hely
Ez egy Mk verseny itt nem szabadna az utolsó pillanatban időpontot változtatni. Van arra szabályunk, hogy mennyi idővel a verseny előtt lehet módosítani helyszínt vagy időpontot. Amúgy eredetileg is Bodajk volt helyszín.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Az OB-n már Feri említette, hogy foglalt a hely, ezért a verseny Móron lesz megtartva Szombaton.
A versenykezelőben a kiírás is így készült eredetileg. Tehát Mór és szombat. A mai napon a helyszín és időpont is megváltozott... Mai állás szerint Bodajk és Vasárnap! Részünkről így nem tud elmenni senki, mivel Feri éppen szolgálatban van, nekem meg más elfoglaltságom van. Így nem viszünk ifistát és nem visszük Kürthy Zolit sem!
Szerintetek ez így rendben van?
A versenykezelőben a kiírás is így készült eredetileg. Tehát Mór és szombat. A mai napon a helyszín és időpont is megváltozott... Mai állás szerint Bodajk és Vasárnap! Részünkről így nem tud elmenni senki, mivel Feri éppen szolgálatban van, nekem meg más elfoglaltságom van. Így nem viszünk ifistát és nem visszük Kürthy Zolit sem!
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL,DE A TERMÉSZETTEL MÉG ÉN SEM TUDOK MIT KEZDENI!HIGGYÉTEK EL NEKEM SEM KELLEMES AZ IDŐPONTOKAT ÉS A HELYSZÍNT VÁLTOZTATGATNI,DE AMIT MA A MÓRI LŐTÉREN TAPASZTALTAM,AZ IGEN CSAK ELKESERÍTETT!TEHÁT A VERSENY MEGRENDEZÉSE ÉRDEKÉBEN EZ AZ UTÓBBI VERSENYKIÍRÁS MARADT A LEGJOBB MEGOLDÁSNAK.
KÉREM MINDENKINEK A MEGÉRTÉSÉT!
K.FECÓ
KÉREM MINDENKINEK A MEGÉRTÉSÉT!
K.FECÓ
- fecó
- MFTSZ versenyző
Sam6 írta:Az OB-n már Feri említette, hogy foglalt a hely, ezért a verseny Móron lesz megtartva Szombaton.
akkor adnék egy kis helyzetjelentést: bodajkot az esővíz és a móri halastavak gátszakadása többszőr is viz alá borította, sőt a tisztítómű is "kiöntött". több ízben le volt zárva a bodajkra vezető út is mert a gaja és a helyi vízelvezetők nem fértek meg a "helyükön, természetesen a sasszem lövészklubb kérésére. a móri lőtér 50m-es pályája meg 10cm-es vizben áll, a hátsó 25m-es pisztolypálya gumicsónakkal közelíthető meg. (cca 80cm-es víz, nem éppen bizalomgerjesztő szinnel)
szerintem csónakos kacsavadászatra kiválló terepviszonyokkal rendelkezünk e pillanatban. ne mondjátok el senkinek, bevallom őszintén a "sasszem tagjainak" megfeszített aknamunkájának eredménye ez az állapot. időt fáradságot nem sajnálva éjjel-nappal jártuk az esőtáncot, előidézve ezt a helyzetet. , és még a tűzoltókat sem hatotta meg a kérésünk, hogy ugyanmár lógassák be a tömlőjüket az ideiglenes lőtéri tavunkba.
szerintetek rendben van ez így?! ... nem nem soha. az esőtánc folytatódik...
egyébiránt ez a qurva időjárás nem ismeri a szabálykönyvünket sem. maradhat ez így tovább? nem nem soha.
hogy a fene essen az egészbe... a sok víz higít.
-

norinco - Hozzászólások: 86
Sajnálom a helyzeteteket, kitartást a helyreállításhoz, de így mi kihagyjuk ezt a versenyt.
Ettől függetlenül nem értek egyet az időpont módosítás ilyen rövid határidejével. Hozzáteszem nincs ötletem a megoldásra.
Ettől függetlenül nem értek egyet az időpont módosítás ilyen rövid határidejével. Hozzáteszem nincs ötletem a megoldásra.
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Vissza: Versenyek és egyéb események