Hunter Field Target Vasnyúl Kupa 2.

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Hunter Field Target Vasnyúl Kupa 2.

HozzászólásSzerző: tom » 2010.06.17. 18:48

Tisztelt Lőtársak!
Ezúton szeretnélek értesíteni Titeket, hogy a 2010. június 19.-i pilismaróti verseny rendezését a Visegrádi Erdész Lövész Klub versenyzői érdektelenség miatt lemondja.
A nevezőktől elnézést, és megértést kérek.
Üdvözlettel:
tom
tom

Re: Hunter Field Target Vasnyúl Kupa 2.

HozzászólásSzerző: Dino » 2010.06.17. 20:07

Remélem Tomi, most átérzed néhány vidéki rendező helyzetét... Akik azért ilyenkor is megtartották, még kis buktával is.

Idén nekünk is le kellett mondani, de akkor 3 ember volt csak.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.06.17. 20:35

Tisztelt Sporttársak!

Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént!
Főleg azt, hogy 13 főt - már a jelentkezés lezárása előtt - a VELK szervezője lebagetalizál. Ez nem méltó a Vasnyúl Kupához és a Vasnyúl FTE elveihez!
Az egyesületünk döntést fog hozni a közeljövőben, arról, hogy ez a kellemetlenégbe torkolott együttműködés a kupasorozat lebonyolításban fenntartható-e a továbbiakban.
A későbbi fordulókban változás várható, melyet a lehető leghamarabb közzé kívánunk tenni.
Elnézést kérek az érintett versenyzőktől, akik megtisztelték volna a Vasnyúl Kupa ezen fordulóját is! A jövőben is számítunk rátok!
Vicsotka Gyula - Vasnyúl FTE elnök
foxpro

HozzászólásSzerző: zozo » 2010.06.17. 20:38

Még 13 nevezővel sem lett volna bukta, de itt említeném meg, hogy több versenyző (legalább 3-4 akiről én tudok) még nem jelentkezett!
zozo

HozzászólásSzerző: Dino » 2010.06.17. 20:42

zozo írta:Még 13 nevezővel sem lett volna bukta, de itt említeném meg, hogy több versenyző (legalább 3-4 akiről én tudok) még nem jelentkezett!

A múltkor 17-nek Tatabányán már örültünk, mert 20 főre hoznak csak meleg kaját. De legalább ott mindenki jóllakott :evil:

Csak óvatosan kérdezném - és írjátok meg privátban ha nem publikus - de egy Vasnyulas versenyt nem a metál rabbitosoknak kéne lemondani/eldönteni, hogy esetleg egy kis buksival is megtartják? :fejetfalba:
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: AirArms » 2010.06.17. 20:49

Dino írta:Idén nekünk is le kellett mondani, de akkor 3 ember volt csak.

Én úgy emlékszem 9-nevező volt. De volt özönvízszerű eső és szélvihar ezért a verseny reggelén telefonon megbeszéltük, hogy a verseny elmarad és új időpontban meg lesz tartva.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.06.17. 21:01

Dino írta:
zozo írta:Még 13 nevezővel sem lett volna bukta, de itt említeném meg, hogy több versenyző (legalább 3-4 akiről én tudok) még nem jelentkezett!

A múltkor 17-nek Tatabányán már örültünk, mert 20 főre hoznak csak meleg kaját. De legalább ott mindenki jóllakott :evil:

Csak óvatosan kérdezném - és írjátok meg privátban ha nem publikus - de egy Vasnyulas versenyt nem a metál rabbitosoknak kéne lemondani/eldönteni, hogy esetleg egy kis buksival is megtartják? :fejetfalba:

Sajnos nem Vasnyulas verseny volt, hanem VELK RENDEZÉSŰ, mint a kiírásban is látható.
Meg kell mondjam azt is, hogy nem mi akartunk társulni ezeknek a versenyknek a rendezésében. 3 verseny átengedése sajnos hibának bizonyult.
Egyébként 1 nappal a verseny előtt nehéz átvenni egy versenyt ezen a helyszínen.
13 fővel sem lett volna "buktás" a verseny.
Mi rendeztünk tavaly OB-t 100 eFt buktával, de ott volt zászló a külföldieknek a magyar mellett és a kétfogásos kajából is jutott mindenkinek mindkét napon. Úgyhogy ezt a kritikát visszautasítom.
foxpro

HozzászólásSzerző: Dino » 2010.06.17. 21:24

foxpro írta:Mi rendeztünk tavaly OB-t 100 eFt buktával, de ott volt zászló a külföldieknek a magyar mellett és a kétfogásos kajából is jutott mindenkinek mindkét napon. Úgyhogy ezt a kritikát visszautasítom.

Gyuszi, ez nem kritika volt, tudod hogy nem szoktam ilyen bújtatott kritikát elengedni neked :evil: A tavalyi OB-n jó volt a kaja, és nekem bőven elég is volt. Peace! :) Én egy másik versenyre céloztam... :evil:

És igaz hogy az önköltséges volt, de a reggeli gombás rántotta az többet ért a versenynél is. Főleg nekem :fejetfalba:
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: kzozee » 2010.06.17. 22:39

Részemről elég egyoldalúnak érzem a "versenyzői érdektelenség" miatt lefújt versenyt. Nem beszélve arról, hogy 13-15 fővel nem egy verseny meg volt már rendezve.
Személy szerint én sem éreztem túl sok kedvet az OB-t követő hétvégén megint egy erdőben kúszni mászni, de pontosan azért regisztráltam, hogy elinduljon a jelentkezés, és ne miattam legyen esetleg túl kevés jelentkező.
Tudtommal további két versenyző még készült jönni, illetve egy kezdő hölgy is megtisztelt volna bennünket, hogy VK-ban kipróbálja magát és a sportot. Ezért nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk.
kzozee

HozzászólásSzerző: doki » 2010.06.18. 01:38

És egy szombat reggeli pályaépítés?
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
doki
MFTSZ versenyző

Következő

Vissza: Versenyek és egyéb események