Hunter Field Target Vasnyúl Kupa 2.
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Hunter Field Target Vasnyúl Kupa 2.
Tisztelt Lőtársak!
Ezúton szeretnélek értesíteni Titeket, hogy a 2010. június 19.-i pilismaróti verseny rendezését a Visegrádi Erdész Lövész Klub versenyzői érdektelenség miatt lemondja.
A nevezőktől elnézést, és megértést kérek.
Ezúton szeretnélek értesíteni Titeket, hogy a 2010. június 19.-i pilismaróti verseny rendezését a Visegrádi Erdész Lövész Klub versenyzői érdektelenség miatt lemondja.
A nevezőktől elnézést, és megértést kérek.
Üdvözlettel:
tom
tom
-

tom - Hozzászólások: 67
Re: Hunter Field Target Vasnyúl Kupa 2.
Remélem Tomi, most átérzed néhány vidéki rendező helyzetét... Akik azért ilyenkor is megtartották, még kis buktával is.
Idén nekünk is le kellett mondani, de akkor 3 ember volt csak.
Idén nekünk is le kellett mondani, de akkor 3 ember volt csak.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
Tisztelt Sporttársak!
Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént!
Főleg azt, hogy 13 főt - már a jelentkezés lezárása előtt - a VELK szervezője lebagetalizál. Ez nem méltó a Vasnyúl Kupához és a Vasnyúl FTE elveihez!
Az egyesületünk döntést fog hozni a közeljövőben, arról, hogy ez a kellemetlenégbe torkolott együttműködés a kupasorozat lebonyolításban fenntartható-e a továbbiakban.
A későbbi fordulókban változás várható, melyet a lehető leghamarabb közzé kívánunk tenni.
Elnézést kérek az érintett versenyzőktől, akik megtisztelték volna a Vasnyúl Kupa ezen fordulóját is! A jövőben is számítunk rátok!
Vicsotka Gyula - Vasnyúl FTE elnök
Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént!
Főleg azt, hogy 13 főt - már a jelentkezés lezárása előtt - a VELK szervezője lebagetalizál. Ez nem méltó a Vasnyúl Kupához és a Vasnyúl FTE elveihez!
Az egyesületünk döntést fog hozni a közeljövőben, arról, hogy ez a kellemetlenégbe torkolott együttműködés a kupasorozat lebonyolításban fenntartható-e a továbbiakban.
A későbbi fordulókban változás várható, melyet a lehető leghamarabb közzé kívánunk tenni.
Elnézést kérek az érintett versenyzőktől, akik megtisztelték volna a Vasnyúl Kupa ezen fordulóját is! A jövőben is számítunk rátok!
Vicsotka Gyula - Vasnyúl FTE elnök
-

foxpro - Hozzászólások: 681
Még 13 nevezővel sem lett volna bukta, de itt említeném meg, hogy több versenyző (legalább 3-4 akiről én tudok) még nem jelentkezett!
- zozo
zozo írta:Még 13 nevezővel sem lett volna bukta, de itt említeném meg, hogy több versenyző (legalább 3-4 akiről én tudok) még nem jelentkezett!
A múltkor 17-nek Tatabányán már örültünk, mert 20 főre hoznak csak meleg kaját. De legalább ott mindenki jóllakott
Csak óvatosan kérdezném - és írjátok meg privátban ha nem publikus - de egy Vasnyulas versenyt nem a metál rabbitosoknak kéne lemondani/eldönteni, hogy esetleg egy kis buksival is megtartják?
-

Dino - MFTSZ Elnök
Dino írta:Idén nekünk is le kellett mondani, de akkor 3 ember volt csak.
Én úgy emlékszem 9-nevező volt. De volt özönvízszerű eső és szélvihar ezért a verseny reggelén telefonon megbeszéltük, hogy a verseny elmarad és új időpontban meg lesz tartva.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
Dino írta:zozo írta:Még 13 nevezővel sem lett volna bukta, de itt említeném meg, hogy több versenyző (legalább 3-4 akiről én tudok) még nem jelentkezett!
A múltkor 17-nek Tatabányán már örültünk, mert 20 főre hoznak csak meleg kaját. De legalább ott mindenki jóllakott![]()
Csak óvatosan kérdezném - és írjátok meg privátban ha nem publikus - de egy Vasnyulas versenyt nem a metál rabbitosoknak kéne lemondani/eldönteni, hogy esetleg egy kis buksival is megtartják?
Sajnos nem Vasnyulas verseny volt, hanem VELK RENDEZÉSŰ, mint a kiírásban is látható.
Meg kell mondjam azt is, hogy nem mi akartunk társulni ezeknek a versenyknek a rendezésében. 3 verseny átengedése sajnos hibának bizonyult.
Egyébként 1 nappal a verseny előtt nehéz átvenni egy versenyt ezen a helyszínen.
13 fővel sem lett volna "buktás" a verseny.
Mi rendeztünk tavaly OB-t 100 eFt buktával, de ott volt zászló a külföldieknek a magyar mellett és a kétfogásos kajából is jutott mindenkinek mindkét napon. Úgyhogy ezt a kritikát visszautasítom.
-

foxpro - Hozzászólások: 681
foxpro írta:Mi rendeztünk tavaly OB-t 100 eFt buktával, de ott volt zászló a külföldieknek a magyar mellett és a kétfogásos kajából is jutott mindenkinek mindkét napon. Úgyhogy ezt a kritikát visszautasítom.
Gyuszi, ez nem kritika volt, tudod hogy nem szoktam ilyen bújtatott kritikát elengedni neked
És igaz hogy az önköltséges volt, de a reggeli gombás rántotta az többet ért a versenynél is. Főleg nekem
-

Dino - MFTSZ Elnök
Részemről elég egyoldalúnak érzem a "versenyzői érdektelenség" miatt lefújt versenyt. Nem beszélve arról, hogy 13-15 fővel nem egy verseny meg volt már rendezve.
Személy szerint én sem éreztem túl sok kedvet az OB-t követő hétvégén megint egy erdőben kúszni mászni, de pontosan azért regisztráltam, hogy elinduljon a jelentkezés, és ne miattam legyen esetleg túl kevés jelentkező.
Tudtommal további két versenyző még készült jönni, illetve egy kezdő hölgy is megtisztelt volna bennünket, hogy VK-ban kipróbálja magát és a sportot. Ezért nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk.
Személy szerint én sem éreztem túl sok kedvet az OB-t követő hétvégén megint egy erdőben kúszni mászni, de pontosan azért regisztráltam, hogy elinduljon a jelentkezés, és ne miattam legyen esetleg túl kevés jelentkező.
Tudtommal további két versenyző még készült jönni, illetve egy kezdő hölgy is megtisztelt volna bennünket, hogy VK-ban kipróbálja magát és a sportot. Ezért nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk.
-

kzozee - Hozzászólások: 635
És egy szombat reggeli pályaépítés?
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Vissza: Versenyek és egyéb események