Dunántúl Kupa 2011
Re: Dunántúl Kupa 2011
Guriga írta:Medveczki Zoltán írta:a szabály szerint bárhol eltalálható és ledönthető, de a mai célokat pontosan testközépen kellet meglőni, hogy ne szoruljon be illetve ledőljön, és ami fontos ott is maradjon, mert nem egy esetben visszapattantak vagy beszorultak a célok ha valamelyik szélét találta el a lövedék.
A szabálykönyv szerint a pörgő, de fentmaradó célok is NULLA értéküek.
Most kísérletezünk egy csuklós megoldással, ami élethűen próbálja majd a "talpasokat" utánozni a találati reakcióban (szélén találva pörgés, ledőlve nem pattan vissza.. stb), de a sorozat végén egyszerűen és gyorsan felhúzható lenne.
Ez így van, de ha a PULYKA farát találod el, akkor az nem pörög, hanem ledől! Főleg 16J-al. Ma ez pörgés helyett oldalra feszítve beszorult. Verseny után több próbával is megnéztem és valahányszor szélső találat volt az ba...ot ledőlni, hanem szorulva fennmaradt. És nem érintő vagy feles találat esetén.
-

Medveczki Zoltán - Hozzászólások: 399
Pilátus írta:Miii volt itt "vásár" vagy "zsibvásár"![]()
(is volt???,mert úgye één nem tudhatom
![]()
)
Téged csak nem elöreláto modon eltiltottak
D MERLYN,Nikko D
-

fapuskás - MFTSZ versenyző
Medveczki Zoltán írta:Guriga írta:A szabálykönyv szerint a pörgő, de fentmaradó célok is NULLA értéküek.
Most kísérletezünk egy csuklós megoldással, ami élethűen próbálja majd a "talpasokat" utánozni a találati reakcióban (szélén találva pörgés, ledőlve nem pattan vissza.. stb), de a sorozat végén egyszerűen és gyorsan felhúzható lenne.
Ez így van, de ha a PULYKA farát találod el, akkor az nem pörög, hanem ledől! Főleg 16J-al. Ma ez pörgés helyett oldalra feszítve beszorult. Verseny után több próbával is megnéztem és valahányszor szélső találat volt az ba...ot ledőlni, hanem szorulva fennmaradt. És nem érintő vagy feles találat esetén.
mindenki igy járt
-

norinco - Hozzászólások: 86
fapuskás írta:Pilátus írta:Miii volt itt "vásár" vagy "zsibvásár"![]()
![]()
)
Téged csak nem elöreláto modon eltiltottak
feladata volt.
... a credoban
-

Vannak versenyek, meg versenyszerű edzések.
Vannak angol, német, lengyel módszerek és most már nyugat dunántúli módszerek is (jó sok)
Ezek a diégos fiúk mindig kitalálnak valami újat, csak túl soxor nem jön be.
Vannak angol, német, lengyel módszerek és most már nyugat dunántúli módszerek is (jó sok)
-

foxpro - Hozzászólások: 681
kzozee írta:Pilátus írta:Miii volt itt "vásár" vagy "zsibvásár"![]()
![]()
)
Volt, de csak a szokásos: kék pözsó kombi jött, csomagtartó nyílt, skuló fogyott, hátsó rugó megkönnyebbült ( meg a lövészek zsebe is), aztán pözsótulaj széles mosollyal és elfogadható árbevétellel távozott.
Mivel Toyotára gyűjt, nem is alakulnak rosszul az események
Pedig ha "modell börze is lenne" akkor "egy páran" mi is többen mennénk,mert akkor lenne miért
- Pilátus
foxpro írta:Vannak versenyek, meg versenyszerű edzések.![]()
Vannak angol, német, lengyel módszerek és most már nyugat dunántúli módszerek is (jó sok)![]()
no és mi van a kibicekkel?
-

norinco írta:foxpro írta:Vannak versenyek, meg versenyszerű edzések.![]()
Vannak angol, német, lengyel módszerek és most már nyugat dunántúli módszerek is (jó sok)![]()
no és mi van a kibicekkel?
Nem járok edzésre
-

foxpro - Hozzászólások: 681
A modellezésben a "kibiceknek"??? "Hesss"(egethetsz a karoddal egy párat,olyan mint ha "te is repülnél"

- Pilátus
Medveczki Zoltán írta:Ez így van, de ha a PULYKA farát találod el, akkor az nem pörög, hanem ledől! Főleg 16J-al. Ma ez pörgés helyett oldalra feszítve beszorult. Verseny után több próbával is megnéztem és valahányszor szélső találat volt az ba...ot ledőlni, hanem szorulva fennmaradt. És nem érintő vagy feles találat esetén.
Szerintem ezen kár zsörtölődni. Ilyen volt a cél, de mindenkiek. Az állónál a hátát találtam a pipinek, szarrá ment rajta a skuló, de megszorult, és nem ment le. Mássl is előfordul. Verseny után kétszer végiglőttem ezt a sziluettcsoportot, és mind a kétszer lement mind. Szerintem az MK-k között gyakorolni nagyon jó kis verseny volt, engem jobban zavart a nem folyamatos, de időnként lökésszerűen érkező szél, illetve a belenyúlásaim a túl finomre állított elsütő billentyűbe.
Nyugi Maci, vegyél egy inkább egy új Rav4-est, kellemesebb lesz a balkáni túrázásod.
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Vissza: Versenyek és egyéb események