FT+HFT Turul Kupa harmadik forduló IDŐPONTVÁLTOZÁS
Re: FT+HFT Turul Kupa harmadik forduló IDŐPONTVÁLTOZÁS
Dino írta:Te Paja, mi lesz így a könyveddel, nem leszel elé hiteles![]()
![]()
GYK: Ezt valamelyik csicskám terjeszti, vagy köcsögöm? De lapít a lárva ....Paja könyvet ír a Field Targetről, címe: 5 év sikertelenség
Igen, de azért az eredménytáblán csukd be az ajtót magad mögött!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Még egy apróság:
Vatlor László, valójában (legjobb tudomásom szerint) Vator László
HW 97 K
-

elefánt - Hozzászólások: 56
elefánt írta:Még egy apróság:
Lehet, nem mindegyik nevet lehetett elolvasni rendesen a nevezési lapokon. Sajnos a Dino elfelejtette elvinni így nekem kellett csinálni pedig ő sokkal jobban tudja.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
-

AirArms - MFTSZ versenyző
AirArms írta:A mai nem esős, nem szeles, de napsütéses verseny eredményei:
A PCP 16J 50-cél a PCP 7.5J és a HFT 40-cél.
PCP 16J:
1.Boros PÁL-48
2.Bozsoki Zoltán-46
3.Medveczki Zoltán-45
4.Kozma Ferenc-44
5.Kalmár Ferenc-41
5.László Tamás-41
5.Scheirich Béla-41
6.Némeht Árpád-33
7.Bolechláv János-32
PCP 7.5J:
1.Gonda József-35
2.Sutyinszki István-32
3.Seres Péter-32
4.Janicsek Attila-31
5.Tóth Attila-29
6.Tóth Zoltán-28
6.Tóth László-28
6.Gonda Gábor-28
7.Szalóki József-27
8.Szabó György-25
9.Rábai István-22
10.Kovács Zoltán-19
11.Ónadi József-17
12.Povázson Gábor-11(fegyver hiba)
HFT 7.5 PCP:
1.Sipka Péter-80
2.Bognár László-78
3.Orosz János-72
4.Horváth Péter-72
5.Németh Zsolt-60
6.Tóth Ferenc-58
7.Puporka Krisztián-56
8.Rovács Imre-46
9.Mucsina Gábor-13
10.Vatlor László-7
versenyen kívül Vass Zoltán-76
HFT 7.5 PS:
1.Gayer Attila-66
2.Nagy Balázs-58
3.Králik Tibor-51
4.Mészáros Gábor-49
5.Kapási Béla-44
6.Ferenczy Attila-38
7.Ferenczy Leila-20
Sziluett PCP:
1.Szabó György-33
2.Vass Zoltán-32
3.Sipka Péter-30
4.László Tamás-25
5.Seres Dániel-18
Sziluett PS.
1.Nagy Balázs-26
2.Králik Tibor-21
3.Mészáros Gábor-20
Már elnézésedet kérem, de nem találom a csoporttársam, HEGEDÜS FERENC - Alpokalja-versenyzőjének az eredményét feltüntetve sehol sem ! Ő is 7,5 HFT-Diana 75 -el versenyzett !A pontozólapját én adtam le !
A pontszáma, ha jól emlékszem 57-vagy 55 volt, de szerintem az utóbbi a biztosabb !!
2011.05.25.én, most 07 óra 03 perckor beszéltem Hegedüs Ferenc-el, a pontozólapja le lett adva, az elért eredménye pedig 58.pont volt !!
És ráadásul, az első-hivatalos versenye volt !!
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
Gayer Attila írta:Már elnézésedet kérem, de nem találom a csoporttársam, HEGEDÜS FERENC - Alpokalja-versenyzőjének az eredményét feltüntetve sehol sem ! Ő is 7,5 HFT-Diana 75 -el versenyzett !A pontozólapját én adtam le !
A pontszáma, ha jól emlékszem 57-vagy 55 volt, de szerintem az utóbbi a biztosabb !!
2011.05.25.én, most 07 óra 03 perckor beszéltem Hegedüs Ferenc-el, a pontozólapja le lett adva, az elért eredménye pedig 58.pont volt !!
És ráadásul, az első-hivatalos versenye volt !!
Én az összes pontozólapot beírtam amit találtam. A verseny után sokan nézegették a lapokat valószínűleg akkor keveredhették, el természetesen be lesz írva
-

A Turul kupa 3. forduló volt életem első HFT versenye, amin túlkoros kezdőként részt vettem. Nyugdíjas vagyok, kellett egy értelmes szabadidős elfoglaltság, ami nem csak élményt de új barátokat is ad. Fiatal koromban űzött sportok közül (teke, kispuska lövészet, természetjárás) koromat tekintve a légpuska lövészetet választottam, amiben talán még valami elfogadható eredményt is el tudok érni. Fél évig egy sportkörben pontlövészetre jártam, ahol begyakoroltam a célzási technikát, de egy idő után már semmi újdonságot nem jelentett a teremben, változatlan feltételekkel végzett lövészet. Ez év február 19-én a Szombathely közeli Jákon volt nyílt FT edzőverseny, amin érdeklődőként vettem részt. Megtetszet és rövidesen tagja lettem a csapatnak. Beszereztem a szükséges felszerelést és ambiciózus edzésbe kezdtem. Ebben sokat segítettek a sporttársak. Első versenyemre izgalommal készültem (ki nem). Semmilyen elvárást nem tűztem ki magam elé. A versenyt élveztem, szintúgy a társaságot. 58 pontot értem el a PS kategóriában, fogalmam sem volt, ez mire elég. A verseny után megnéztem az eredményeket, a nevem nem is szerepelt a listán. Tapasztalatlanságom miatt még ezt sem furcsálltam. Gayer Attila sporttársam telefonált, hogy itt valami hiba történt és beírt a fórumra is. Ígéretet kapott, hogy korrigálva lesz a lista. Nem tudom, utólag hogy lehet ezt elrendezni, hiszen a 2. helyért szét kellett volna lőni Nagy Balázs sporttársammal. Senki ne higgye, hogy becsvágyó vagyok ha utolsó lettem volna, azt is tudomásul veszem. Hogy mégis mindezt miért írtam le? Az egész családom érdeklődve figyelte, hogyan szerepelek és egyáltalán hogyan bírom a szokatlan erőbedobást. Jó lett volna a gyerekeimnek, unokáimnak a nem várt jó eredményről beszámolni, megmutatni a fotókat, érmet. Ez az emberi oldala és pótolhatatlan utólag. Ez az igazi veszteség. És nem utolsó sorban az új sporttársak is jobban megjegyeztek, befogadtak volna, mint ahogy én is jobban emlékszem azokra, akik jól szerepeltek. Elnézést a bőbesződüségért, többet nem fordul elő.
Üdvözlettel minden Sporttársnak
Hegedüs Ferenc
Üdvözlettel minden Sporttársnak
Hegedüs Ferenc
- Bocassa6
Szia Feri,
Mindenekelőtt gratulálok, hogy első versenyeden már szép eredményt értél el. A lapod nem volt a leadott papírok között, nem tudom hova sikerült leadni, most is ketten néztük át a sorrendet.
Az eredményed viszont felkerült a versenykezelőbe, ha legközelebb jössz hozzánk, egy tiszteletbeli ezüstérmet adok neked (ha az egyesületnek nem futja, akkor saját keretből).
Dino
Utóirat:
Azért ha már a sok rugós induló kérésére szétszedtük rugós/pcp kategóriára a HFT7,5-et, a visszarúgásmentes fegyvereket (A380, D75) én a pcp-k mellé raknám.
Mindenekelőtt gratulálok, hogy első versenyeden már szép eredményt értél el. A lapod nem volt a leadott papírok között, nem tudom hova sikerült leadni, most is ketten néztük át a sorrendet.
Az eredményed viszont felkerült a versenykezelőbe, ha legközelebb jössz hozzánk, egy tiszteletbeli ezüstérmet adok neked (ha az egyesületnek nem futja, akkor saját keretből).
Dino
Utóirat:
Azért ha már a sok rugós induló kérésére szétszedtük rugós/pcp kategóriára a HFT7,5-et, a visszarúgásmentes fegyvereket (A380, D75) én a pcp-k mellé raknám.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-

Dino - MFTSZ Elnök
Dino írta:Szia Feri,
Dino
Utóirat:
Most néztem át a nevezési lapokat nem volt közöttük, ha bekerült volna akkor nincs ez a probléma. Ezen a versenyen két második helyezett lesz, az érmed okleveledet átveheted a következő versenyen. Nem hibáztunk, de azért elnézésedet kérem és én is gratulálok az első versenyeden elért eredményedhez.
Utóirat:
Most már így marad a HFT 7.5J kategória.
-

Dino írta:Szia Feri,
Dino
Utóirat:
Köszönöm a gyors választ. Én sem értem, hogyan keveredhetett el a lapom. Tóth Lacival, Horváth Péterrel, Gayer Attilával voltam egy csapatban, végig megvolt a lapom. Attila adta le. Nekem is kellemetlen, hogy így alakult. Arra kérlek, most már hagyjuk így ezt a dogot. Ha a kezdet nem is volt a legszerencsésebb, a lövészetet megszerettem és biztosan találkozunk még. Az érem nem a legfontosabb, főleg utólag és saját költségen. Majd megküzdök érte újra.
Üdv. Feri
- Bocassa6
Bocassa6 írta:
Köszönöm a gyors választ. Én sem értem, hogyan keveredhetett el a lapom. Tóth Lacival, Horváth Péterrel, Gayer Attilával voltam egy csapatban, végig megvolt a lapom. Attila adta le. Nekem is kellemetlen, hogy így alakult. Arra kérlek, most már hagyjuk így ezt a dogot. Ha a kezdet nem is volt a legszerencsésebb, a lövészetet megszerettem és biztosan találkozunk még. Az érem nem a legfontosabb, főleg utólag és saját költségen. Majd megküzdök érte újra.
Üdv. Feri
Az érmedet és okleveledet a klubtól kapod a következő versenyen ha akarod átveheted.
-

Vissza: Versenyek és egyéb események