HFT Magyar Kupa 4. forduló változás!

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: HFT Magyar Kupa 4. forduló változás!

HozzászólásSzerző: nymus » 2010.06.27. 19:24

HFT_MK Bodajk 2010.06.27.

Képek itt:

http://picasaweb.google.hu/nymus11/HFT_MK0627#
..............................
nymus
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kzozee » 2010.06.28. 10:52

Köszönöm Sasszem Ferencnek, hogy méreteihez képest viszonylag jól megszervezte ezt a HFT MK sörmeccset!

Jól éreztem magam, ezúton is köszönöm.
Talán annyi tanácsot ha elfogadna, a kedves szervező, hogy a telepített sörcsap nagymértékben hozzájárulhatna az ilyen rendezvények hangulatához, mert mézes ágyas pálinkára bubi nélküli vizet inni nemcsak kellemetlen, de nem is volt elég hideg.
Persze jól tudom, van ennél rosszabb is, például ha nagyon sötét nagyurunk teljességgel megfeledkezik a vasszerről, de mint tudjuk, azért mert valaminél van rosszabb, attól az még nem feltétlenül jó.

A célokról is néhány szót: látom az volt a cél, hogy ne heverészve lövöldözhessünk, de a szélsőséges méreteknél kéretik figyelembe venni mindkét szélét, szóval ne csak a hobbitoknak kedvezzünk!
Az egyik kötelező tereptárgy alacsony lelógó ági között úgy néztem ki, mint akire a strandon rácsukták a napernyőt, ami kívülről lehet, hogy még vicces is, de én belül voltam!
A rögzítés egész jól sikeredett, persze én azért tudom, hogy csak azért csavaroztad fel erősen, mert nem volt sípod, hogy ha leesik megállítsd a versenyt. Egyedül Durst Feri bácsi ámokfutása tépett le egyet a fáról, de 40 zsúl az 40 zsúl, erre nem lehetett felkészülni.
Mivel nagyon melegem volt, és izzadtam is, nem ártott volna néhány ventilátor, de mivel nem volt kiépítve a 220, azt úgyis csak nézegettük volna.

Mindent összevetve: nőj nagyra Fecó!

Ui: csak azért nem hajtottam a dobogós helyre, mert láttam, hogy nincs nyomtatód, és azt a macskakaparást nem tenném ki a falra.

ja: :evil:
kzozee

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.06.28. 15:36

Alakúl... :up: (nincs itt senki sértödős fajta és senki ne vegye személyes támadásnak ,egyszerüen csak idő(ami jelenleg még sokszor viharos)szerü...) Én sem sértödnék meg azon HAA a hétvégi eredmények nem lennének publikálva,minek az elég a fénykép....Érdekes fényképek készültek ott , "sasoltam" is nagyott amint látom ,hogy az eggyiken(az utolsón) éppen "sastojást" matattnak...Ebböl elöbb-utóbb sasfiókák lesznek ha így folytatod...Látom élvezted(is) ezt a "kis"sörmeccsett"...Tűzoltókról hallani is olykor "egy(s)mást" :lol: :lol: De azt is hallani hogy jól össze tudják fogni a csapatot ezért a TE népszrüségedet ki kell ,hogy írjam SZTÁRSÁGODAT most sokkal jobban kamatoztatnod kell ,mert a "más"vidéki csapatokat ill tagokat a "háttérben" kíválóan tudnád "aktívizálni" :up: :lol: Mindenki sejti ,hogy aki ebben illetékes az jól végzi a dolgát :respect: :respect: csak ehhez egy ember kevés és ha kicsit több publikáció lenne akkor mindenki jobban sajátjának érezhetné ezt az eseményt...
Pilátus

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.06.28. 16:49

Ja, már megint magasan "szárnyaltál" mindenki felett...Grat
Pilátus

HozzászólásSzerző: A N U B I S » 2010.06.28. 21:19

kzozee írta:Köszönöm Sasszem Ferencnek, hogy méreteihez képest viszonylag jól megszervezte ezt a HFT MK sörmeccset!

Jól éreztem magam, ezúton is köszönöm.
Talán annyi tanácsot ha elfogadna, a kedves szervező, hogy a telepített sörcsap nagymértékben hozzájárulhatna az ilyen rendezvények hangulatához, mert mézes ágyas pálinkára bubi nélküli vizet inni nemcsak kellemetlen, de nem is volt elég hideg.
Persze jól tudom, van ennél rosszabb is, például ha nagyon sötét nagyurunk teljességgel megfeledkezik a vasszerről, de mint tudjuk, azért mert valaminél van rosszabb, attól az még nem feltétlenül jó.

A célokról is néhány szót: látom az volt a cél, hogy ne heverészve lövöldözhessünk, de a szélsőséges méreteknél kéretik figyelembe venni mindkét szélét, szóval ne csak a hobbitoknak kedvezzünk!
Az egyik kötelező tereptárgy alacsony lelógó ági között úgy néztem ki, mint akire a strandon rácsukták a napernyőt, ami kívülről lehet, hogy még vicces is, de én belül voltam!
A rögzítés egész jól sikeredett, persze én azért tudom, hogy csak azért csavaroztad fel erősen, mert nem volt sípod, hogy ha leesik megállítsd a versenyt. Egyedül Durst Feri bácsi ámokfutása tépett le egyet a fáról, de 40 zsúl az 40 zsúl, erre nem lehetett felkészülni.
Mivel nagyon melegem volt, és izzadtam is, nem ártott volna néhány ventilátor, de mivel nem volt kiépítve a 220, azt úgyis csak nézegettük volna.

Mindent összevetve: nőj nagyra Fecó!

Ui: csak azért nem hajtottam a dobogós helyre, mert láttam, hogy nincs nyomtatód, és azt a macskakaparást nem tenném ki a falra.

ja: :evil:

-----------

hehe:) állat vagy:P

nagyobb mint pajabejja ;)
Kürthy Zoli

Diana 75 + Walther FT 8-32x56
A N U B I S

HozzászólásSzerző: nymus » 2010.06.29. 09:38

Bocs...
HFT MK eredmények??
..............................
nymus
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.06.29. 09:41

nymus írta:Bocs...
HFT MK eredmények??

Kezd a fórum a sárgára hasonlítani. Minden marhaságot egy topikba írunk.

Bezzeg az eredmények, amik ide valók lennének, nincsenek sehol! :(
Gondolom az egyetlen gépelni tudó titkárnő szabadságon van Móron. :?
foxpro

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.06.29. 10:00

HFT MK eredmények??
Jobb ha nem tudom :shock:
Pilátus

HozzászólásSzerző: AirArms » 2010.06.29. 11:37

foxpro írta:
HFT MK eredmények??

Kezd a fórum a sárgára hasonlítani. Minden marhaságot egy topikba írunk.

Bezzeg az eredmények, amik ide valók lennének, nincsenek sehol! :(
Gondolom az egyetlen gépelni tudó titkárnő szabadságon van Móron. :?

Miért, csak egy titkárnő tudja ezt a hatalmas feladatot megoldani?
Azért vannak még olyan versenyek ahol az eredmények már aznap este fel vannak téve és meg lehet nézni :shock: :shock:
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kzozee » 2010.06.29. 11:40

AirArms írta:Azért vannak még olyan versenyek ahol az eredmények már aznap este fel vannak téve és meg lehet nézni :shock: :shock:

Azok viszont elmaradnak :mrgreen:
kzozee

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események