HFT Magyar Kupa 7. forduló

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: HFT Magyar Kupa 7. forduló

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.11.23. 11:48

AirArms írta:
Gayer Attila írta:Nagyon szomorú, hogy a "Rugósok értékelik le a kupa sorozatokat" holott már ezerszer leírtam, hogy 7,5-ben
a " király kategória " mindig is a rugós volt, és azt nem értem, hogy miért nem úgy van

Nem a versenyzőkről van szó hanem arról, hogy az FT-MK végén nagy nehezen jött össze három értékelhető eredmény és most a HFT-MK végeredménye is hasonló lesz. Na ez értékeli le a kupasorozatot és az is, hogy a versenyeken sokszor alig jött össze a kategória indításához szükséges öt induló. Szerinted egyen értétűek az így szerzett eredmények a nagy mezőnyökben nagy csata árán elért eredményekkel. El kellene gondolkozni azon, hány rugós kategória legyen és mennyi legyen a minimálisan szükséges induló.

Összevonás esetén sem dől össze a világ.
Sassintsátok FT Pisti eredményeit: rugóssal picsáz el bennünket, ha éppen olyanja van.
A szórakozás ez esetben is garantált, legfeljebb nincs annyi érem, de ez talán nem is a legfontosabb, nem?
Jövőre az MK-n kívül 7,5-ben indulok, ha meggyógyultam elkezdek ismerkedni vele. :mrgreen:
kzozee

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.11.23. 13:26

kzozee írta:Béla Bátyám,
beneveztem, mert bizakodó vagyok, de jó eséllyel nem fogok indulni hétvégén. Második hete nyomom az ágyat, nagyon csodálkoznék ha hétvégén puskával szaladgálnék, de azért még nem adtam fel. Ha lehet, legalább nézőnek elmegyek.

Jobbulást kívánok :!: Ha úgy érzed, hogy nem tudsz jönni hívjál fel légyszives.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: loksi67 » 2011.11.23. 14:35

kzozee írta: Második hete nyomom az ágyat

kedves anorexiás barétom, szóval akkor már több mint 2 hete intim kapcsolatba léptél az ágyaddal? szomorú. sajnálom. szegény ágy :oops: azért vigyázz, ne hogy dekubituszos legyen :mrgreen:
loksi67

HozzászólásSzerző: norinco » 2011.11.23. 19:55

kzozee írta:
norinco írta:Javaslatom: maradjon csak a 16J kategória. mi a francnak annyi érmet venni? oszt nem kell sok idő hozzá, és simán versenyezhetnek magukban.... vagy még az se kéne, a lövedék is megmaradhatna, szóban lejátszák a versenyeket, kiosztják az érmeket, oszt jónapot. igaz elfogynak majd mint a gyertyaszál, de sebaj. nem lesz égő a helyzet: néhány ponttal többet lőni mint a játékpuskások. oszt lehet körbenézni a nagypályán.
Agyrém

Nem értem, hogy miért kavarod a xart? Ki a tököm beszélt eddig a 16 j-ról? Legalább direkt ne kezdjünk összeugrasztani embereket. Ha túl nyugis az életed menj tűzoltónak, vagy szólj be otthon!

nem baj.
gyógyulj meg mihamarabb, nem jó betegnek lenni
és innentől kussolok :angyal:
norinco

HozzászólásSzerző: HuLa02 » 2011.11.23. 22:00

doki írta:Kedves 7,5-es rugósok, van 6 ember, akinek jelenleg 3 versenye van. 4-en közülük el kellene jöjjenek, hogy MK-ban lehessen jövőre ilyen kategória. Hajrá urak, lehet lehet!!!

Sporttársaim!
Azért a Doki írásához szólok hozzá, mert végül is Ő az elnök.
Úgy gondolom, hogy az, hogy a Magyar Kupa sorozat végére elfogynak a résztvevők (most pld a rugósok), az annak is köszönhető, hogy a hét fordulóból csak négy kerül értékelésre. Aki látja az első fordulók után, hogy az eredményei gyengék, esetleg más okból ki kellett hagynia néhány fordulót, a végére már nem jön el.
Kivéve persze azt az esetet, amit Zoli egyszerűen sportszeretetnek nevez, és igen jó példaként FT Pistit hozza föl.
Talán el kellene gondolkozni azon, hogy öt forduló legyen értékelve?! (tudom, gyenge ötlet)
Sajnos még nekem is tart a megfázásom és a hangszalag-gyulladásom, de megyek, mert megszerettem ezt a sportot, és igen jól érzem magam a Sporttársak között, amit ezúton is tisztelettel megköszönök.
Tehát mindenkinek teljes testi és lelki felgyógyulást kívánok!
fehérbajusz lacibácsi
HuLa02

HozzászólásSzerző: Bocassa6 » 2011.11.24. 15:55

Ha valaki tudna hozni szombatra lövedéket, vevő lennék 3 doboz EE és 2 doboz RS-re.
Üdv: Mindenkinek
Bocassa6

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.11.24. 20:04

loksi67 írta:kedves anorexiás barétom, szóval akkor már több mint 2 hete intim kapcsolatba léptél az ágyaddal? szomorú. sajnálom. szegény ágy :oops: azért vigyázz, ne hogy dekubituszos legyen :mrgreen:

Egész jól kezdesz magyarul írni, az ékezeteket is megtaláltad :shock: :D
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: D Durst Ferenc » 2011.11.24. 20:30

Szia Béla!
Jelentkeztem rugós kategoriába,igy meg lessz a légyszám(nem lessz összevonás mint a Febr12
elsö HFT-n)-Bár még vissza kell szereznem a "kölcsönadott" Anschützöt.-Viszont ha lehet
kaja nélkül jelentkeznék mert nálam csak akkor biztos az indulás ha ott vagyok(munka....)--
Ha nem lessz puskám "bekéreckedek"Huszti Laci Barátomhoz....!Üdv! durst
Földönfutó...
D Durst Ferenc
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.11.24. 21:17

D Durst Ferenc írta:Szia Béla!
Jelentkeztem rugós kategoriába,igy meg lessz a légyszám(nem lessz összevonás mint a Febr12
elsö HFT-n)-Bár még vissza kell szereznem a "kölcsönadott" Anschützöt.-Viszont ha lehet
kaja nélkül jelentkeznék mert nálam csak akkor biztos az indulás ha ott vagyok(munka....)--
Ha nem lessz puskám "bekéreckedek"Huszti Laci Barátomhoz....!Üdv! durst

Köszönöm neked és a Huszti Lacinak is :respect: , hogy megoldottátok azt a problémát ami a rugós puskásokat nem érdekelte. Várlak a versenyre öreg harcos ha te nem jöttél volna én próbáltam volna a Lacihoz betársulni.(természetesen ha tudsz maradni lesz kaja is)
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: parazstaposo » 2011.11.24. 21:49

AirArms írta: hogy megoldottátok azt a problémát ami a rugós puskásokat nem érdekelte.

Visszarúgásmentes kategóriában összesen 42 fő indult az idei MK versenyeken, ebből 13 regisztrált az utolsó MK versenyre, Ifjúsági össz. 7 fő indult, ebből 2 fő regisztrált az utolsó versenyre, rugós kategóriában összes induló 14 fő, ebből 5 fő regisztrált az utolsó versenyre. Arányaiban kb. ugyanannyi versenyzőt érdekelt, illetve nem az utolsó versenyen való részvétel.

Ezért nem szerencsés a fenti mondat.

Az Open kategória a legjobb, részvétel szempontjából, az összesen 16 fő indulóból 8 fő nevezett az utolsó fordulóra.
Steyr Match + Hawke Sidewinder Tac. 4,5-14x42
parazstaposo
MFTSZ versenyző

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események