HFT Magyar Kupa II. forduló Budakeszi_2011.03.26.
47 hozzászólás
• Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HFT Magyar Kupa II. forduló Budakeszi_2011.03.26.
Én a "mobil dobogóhoz"-csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy az elkészítésnél figyelembe kell venni, hogy kzozee-sporttársunknak is vannak ám jó napjai !

FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
gombi022 írta:Valami keresi gazdáját!
Ha nem kell szívesen beteszem a gyűjteménybe.
- Pilátus
Pilátus írta:gombi022 írta:Valami keresi gazdáját!
Mindig is ilyent akartál
,Meg különben is olyan "rosszul"(lettem mikor éssz?re vettem
") löttem vele
![]()
![]()
![]()
Csak azt a kítünő fekvő "párnát" sajnálom amit a "gentlemanus" csapattársamtól kaptam emlékbe
![]()
,tudjátok úgy mint a VB-én a másik kollegám meg megkapta a doboz lövedékeit (kezdő létére tetszett is neki csak azt a doboz tartót sajnálta amit nem kapott meg hozzá
![]()
![]()
![]()
) ...Az újj kollega az operettben fúvós és mivel Ő is kicsit szintén "zenész" hamar Valóban Baráti hangulatt alakult ki
![]()
![]()
A tegnapi nap igazi Világi Buli
![]()
volt VB a javából..."Szivacs" is volt bőven vagy inkább úgy szokták mondani "Csecs(ődi tudna erről mesélni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(De mivel most se tokom,se "vonóm" ,hogy fogok így múzsikálni
![]()
![]()
AGYRÉM
-

norinco - Hozzászólások: 86
paja írta:Kedves barátom a szavaidat, olvasva neked asztaliteniszezni kéne!
Köszi a tippet, de már meg volt, onnan jöttem ide
FT:Diana mod 75 T01 + Nikko Diamond 10-50X60
HFT:Walther LGM 2 + Delta 3-9x40----> Már nem
HFT:Walther LGM 2 + Delta 3-9x40----> Már nem
-

kezdeofieldtargetos - Hozzászólások: 59
kezdeofieldtargetos írta:paja írta:Kedves barátom a szavaidat, olvasva neked asztaliteniszezni kéne!
Köszi a tippet, de már meg volt, onnan jöttem ide!!
VÉRNYÚL
SCHMIDT & BENDER FOREVER
Anschütz 9015 FT
Szaros MARCH
-

paja - MFTSZ versenyző
Gondolatok a versenyről!
Látva a szerdai előnevezéseket 10-ről- 12-re módosítottam a pályák számát és ennek megfelelően Pali ki is nyomtatta a nevezési lapokat. Itt említeném, meg hogy már egyszer megcsináltuk 10. pályára. Majd látva a csütörtöki előnevezéseket 13-ra módosítottuk, így négyes csapatokban még mindig tartani lehetett volna a kiírást.
Péntek reggel rendeltem 55.-adag ételt, hogy tartalékunk is legyen, megvettem a szükséges dolgokat és a megbeszélésünknek megfelelően 13. óra körül elindultam a lőtérre, hogy megépítsük a pályákat.
Paléik már kint voltak és túljutottak az első pálya megépítésén, amit négy céllal láttak el.
A továbbiakban három célt raktunk és kijelöltük a lővonalakat, ügyelve, hogy ne lépjük túl a limitet.
A lőállásokban az új hajtásokat nem vágtuk le, mert a levágott vesszők tavaly még a bakancsomat is átszúrták és így jobbnak láttuk, ha nem nyúlunk hozzá gondolván itt arra, hogy sokan fekve fognak lőni és ez nem tenne jót a lövész hasának egy hegyes vessző.
A belövő pálya építését másnapra kellett hagyni, mert lövészet folyt a közelben.
Munkánk befejeztével beugrottunk egy kávéra és közben azt latolgattuk, hogy ha többen jönnek, mint ahogy előneveztek változtatni kell az eddigi sémán és előbb kell elindítani a versenyt, hogy időben végezzünk és elkerüljük a torlódást, valamint, hogy minden jelentkező elindulhasson.
Az aggodalmunk nem volt alaptalan, mint utóbb kiderült 59-re nőtt a versenyre nevezők létszáma, ennek megfelelően rendeltem még ételt ebédre. Sajnos a reggeli szendvicsek számát már nem tudtam pótolni a nevezők létszámának megfelelően.
Az már tisztán látszott, nincs mese a lehető leghamarabb el kell indítani a csoportokat.
Megkérdeztem néhány embert hogy felkészültek e a versenyzésre, mert, ha igen akkor indulhatnak is négyes csoportokban.
Szerencsére többen jelezték, hogy rendben, így rövid eligazítást tartottam az induló csoportoknak külön figyelmet fordítva az újoncokra.
Néhány versenyzőnek szokatlan volt az új rendszer, de remélem a többségnek tetszett.
Én az utolsó csoporttal indultam Sas Ferivel egyetemben, aki külön dicséretet érdemel csaknem hibátlan eredményéhez.
Nem baj Feri lesz ez még jobb is! Gratula!
A verseny közben folyamatosan figyeltem az újítás eredményét és a kezdeti nehézségek ellenére azt kell mondanom bejött az új rendszer.
Gyakorlatilag ugyan annyi idő alatt végeztünk, mint ha fele annyi induló lett volna.
Mire a mi csoportunk végzett már többen túl voltak az ebéden, ami többek szerint, finom és bőséges volt. Repetázni is lehetett, még így is maradt néhány adag.
Külön örülők, hogy a visszarúgásos kategóriában is sikerült érmeket osztanunk és nem kellett magasabb osztályba sorolni őket.
Eredményes versenyzést kívánok mindenkinek és gratulálok a helyezetteknek!
Látva a szerdai előnevezéseket 10-ről- 12-re módosítottam a pályák számát és ennek megfelelően Pali ki is nyomtatta a nevezési lapokat. Itt említeném, meg hogy már egyszer megcsináltuk 10. pályára. Majd látva a csütörtöki előnevezéseket 13-ra módosítottuk, így négyes csapatokban még mindig tartani lehetett volna a kiírást.
Péntek reggel rendeltem 55.-adag ételt, hogy tartalékunk is legyen, megvettem a szükséges dolgokat és a megbeszélésünknek megfelelően 13. óra körül elindultam a lőtérre, hogy megépítsük a pályákat.
Paléik már kint voltak és túljutottak az első pálya megépítésén, amit négy céllal láttak el.
A továbbiakban három célt raktunk és kijelöltük a lővonalakat, ügyelve, hogy ne lépjük túl a limitet.
A lőállásokban az új hajtásokat nem vágtuk le, mert a levágott vesszők tavaly még a bakancsomat is átszúrták és így jobbnak láttuk, ha nem nyúlunk hozzá gondolván itt arra, hogy sokan fekve fognak lőni és ez nem tenne jót a lövész hasának egy hegyes vessző.
A belövő pálya építését másnapra kellett hagyni, mert lövészet folyt a közelben.
Munkánk befejeztével beugrottunk egy kávéra és közben azt latolgattuk, hogy ha többen jönnek, mint ahogy előneveztek változtatni kell az eddigi sémán és előbb kell elindítani a versenyt, hogy időben végezzünk és elkerüljük a torlódást, valamint, hogy minden jelentkező elindulhasson.
Az aggodalmunk nem volt alaptalan, mint utóbb kiderült 59-re nőtt a versenyre nevezők létszáma, ennek megfelelően rendeltem még ételt ebédre. Sajnos a reggeli szendvicsek számát már nem tudtam pótolni a nevezők létszámának megfelelően.
Az már tisztán látszott, nincs mese a lehető leghamarabb el kell indítani a csoportokat.
Megkérdeztem néhány embert hogy felkészültek e a versenyzésre, mert, ha igen akkor indulhatnak is négyes csoportokban.
Szerencsére többen jelezték, hogy rendben, így rövid eligazítást tartottam az induló csoportoknak külön figyelmet fordítva az újoncokra.
Néhány versenyzőnek szokatlan volt az új rendszer, de remélem a többségnek tetszett.
Én az utolsó csoporttal indultam Sas Ferivel egyetemben, aki külön dicséretet érdemel csaknem hibátlan eredményéhez.
Nem baj Feri lesz ez még jobb is! Gratula!
A verseny közben folyamatosan figyeltem az újítás eredményét és a kezdeti nehézségek ellenére azt kell mondanom bejött az új rendszer.
Gyakorlatilag ugyan annyi idő alatt végeztünk, mint ha fele annyi induló lett volna.
Mire a mi csoportunk végzett már többen túl voltak az ebéden, ami többek szerint, finom és bőséges volt. Repetázni is lehetett, még így is maradt néhány adag.
Külön örülők, hogy a visszarúgásos kategóriában is sikerült érmeket osztanunk és nem kellett magasabb osztályba sorolni őket.
Eredményes versenyzést kívánok mindenkinek és gratulálok a helyezetteknek!
-

gombi022 - MFTSZ versenyző
Pilátus írta:gombi022 írta:Valami keresi gazdáját!
Mindig is ilyent akartál
,Meg különben is olyan "rosszul"(lettem mikor éssz?re vettem
") löttem vele
![]()
![]()
![]()
Csak azt a kítünő fekvő "párnát" sajnálom amit a "gentlemanus" csapattársamtól kaptam emlékbe
![]()
,tudjátok úgy mint a VB-én a másik kollegám meg megkapta a doboz lövedékeit (kezdő létére tetszett is neki csak azt a doboz tartót sajnálta amit nem kapott meg hozzá
![]()
![]()
![]()
) ...Az újj kollega az operettben fúvós és mivel Ő is kicsit szintén "zenész" hamar Valóban Baráti hangulatt alakult ki
![]()
![]()
A tegnapi nap igazi Világi Buli
![]()
volt VB a javából..."Szivacs" is volt bőven vagy inkább úgy szokták mondani "Csecs(ődi tudna erről mesélni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(De mivel most se tokom,se "vonóm" ,hogy fogok így múzsikálni
![]()
![]()
Gondolom tudod hol találod, és át is veheted megfelelő térítés ellenében.
Alku nincs!
-

gombi022 - MFTSZ versenyző
Annyi kritika az előrehozott csapatindításról, hogy a reggeli turnusok elindítása után ők az első három pályára lettek irányítva, a később (normál időben) indított csapatokat egyrészt az ő általuk kezdett pályákról kellett volna elindítani, illetve egy pályát előttük üresen kellett volna hagyni.
Ugyanis így annyit értünk el, hogy bár hamarabb kezdtünk, de addigra már a mögöttünk lévők is éppen kiértek, tehát várnunk kellet, amíg befejezik, így egy perccel sem végeztünk hamarabb.
Egyszóval (ami kettő) szart sem ért
Ugyanis így annyit értünk el, hogy bár hamarabb kezdtünk, de addigra már a mögöttünk lévők is éppen kiértek, tehát várnunk kellet, amíg befejezik, így egy perccel sem végeztünk hamarabb.
Egyszóval (ami kettő) szart sem ért
-

kzozee - Hozzászólások: 635
Ezeket a mondatokat soha nem feledem, Zemen Tanárúr!
"Külön örülők, hogy a visszarúgásos kategóriában is sikerült érmeket osztanunk és nem kellett magasabb osztályba sorolni őket.
Eredményes versenyzést kívánok mindenkinek és gratulálok a helyezetteknek!"

"Külön örülők, hogy a visszarúgásos kategóriában is sikerült érmeket osztanunk és nem kellett magasabb osztályba sorolni őket.
Eredményes versenyzést kívánok mindenkinek és gratulálok a helyezetteknek!"
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-

Gayer Attila - Hozzászólások: 173
kzozee írta:... a később (normál időben) indított csapatokat egyrészt az ő általuk kezdett pályákról kellett volna elindítani, illetve egy pályát előttük üresen kellett volna hagyni.
Vagy az 1-es pályára lehet beállni, vagy a második üres pályára, tehát egy kimarad...
Ez így nem működik a gyakorlatban... mert ha folyamatos az indítás, akkor nem lehet mindig egy pályát kihagyni a már ott lévők után. Gondold végig.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
47 hozzászólás
• Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vissza: Versenyek és egyéb események