2011 FT Magyar Kupa 1. forduló Debrecen-Bánk

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: 2011 FT Magyar Kupa 1. forduló Debrecen-Bánk

HozzászólásSzerző: Tüske » 2011.03.02. 17:31

Gayer Attila írta:
Tüske írta:
Gayer Attila írta:
Elnézést, én nem értek hozzá, csak kérdezem, hogy a Walther LG55- az miért visszarúgás mentes kategória ? :shock: (csak a rugósok érdekében kérdezem 8) )

Azért, mert a visszarúgásmentesbe neveztem vele. :D
Ahogy parázstaposó kollégánk is a TX200HC-val és hidd el nem volt ez véletlen. :lol:

Én azt elhiszem neked, hogy nem volt véletlen, de akkor ezek szerint, ne is kínlódjak azzal a gondolattal, hogy a rugós puska továbbra is létjogosultságba maradjon a versenyeken, hogy a kategória, egyáltalán fennmaradjon ??? :fejetfalba: :fejetfalba:

Most viccelsz?
Ha nem akarnánk, hogy megmaradjon a kategória, akkor mis is visszarugás-mentes puskákkal indulnánk, hiszen mindkettőnknek van olyan is.
Ha megnézed az első két forduló eredményeit, akkor láthatod hogy volt bőven induló a rugós kategóriában.
Megvolt az értékelhetőséghez szükséges létszám, ezért mi egy kategóriával fentebb neveztünk. Azért is tettük ezt , mert az is kétséges volt az első forduló idején, hogy tudunk-e másik fordulóra menni, így azoktól a sporttársainktól , akik végig tudják lőni a versenysorozatot nem akartunk pontot rabolni egy esetleges jobb eredménnyel. Viszont a magasabb kategóriában megméretni magunkat sem volt tanulság nélkül való. Egyszerűen csak így gondoltuk. Remélem erre a fordulóra is meglesz a szükséges nevező létszám.
Nem is értem , hogy az előzőeken indult versenyzők min hezitálnak , miért nem neveztek még elő?
Üdv. :wink:
Tüske
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Tüske » 2011.03.02. 17:35

FTi írta:
Még korai temetni a dolgot. Szerintem a szóban forgó urak egy HFT MK versenyen (ez ugye nem az) már rugós kategóriában fognak indulni.
Ha meg nem, hát nem. Legfeljebb bebizonyítják, hogy rugóssal is lehet olyan pontosan lőni, mint pcp-vel :wink:

Ez bizony így van. :respect:
De most még az sem látszik mikor jutunk el MK fordulóra, mert kissé fejre álltak a dolgaim.
Így meg jót szórakozunk, közben teszteljük a technikát. Kell ennél több?
Nekem nem.
Tüske
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.03.02. 19:01

nymus írta:Attila!
HA ez jelent valamit, elmondom, hogy felépülésemet követően én is a TX200 HC-vel indulok és ha jól tudom akkor Sako Laci is.
Ne adjuk fel a rugós kategóriát, de engem az sem zavar, ha majd máshova sorolnak be. Én jól érzem magam és kész.
Üdv, Nymus.

Köszönöm megnyugtató válaszod, és mielőbbi teljes felépülést kívánok :respect:
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.03.02. 19:04

FTi írta:Még korai temetni a dolgot. Szerintem a szóban forgó urak egy HFT MK versenyen (ez ugye nem az) már rugós kategóriában fognak indulni.
Ha meg nem, hát nem. Legfeljebb bebizonyítják, hogy rugóssal is lehet olyan pontosan lőni, mint pcp-vel :wink:

Köszönöm, minden sorommal csak a kategória megmentéséért "harcolok" :twisted: , a megmérettetés ellen soha nem tiltakoztam ! :up:
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2011.03.03. 12:54

Én is "csak azért" akartam indulni ,több kategóriában hogy a rúgóSOK száma több legyen(a PCP élbolyban is :evil: ) :lol: ...AJ-jaj,most látom szorosan "mögém került egy tűzoltó",jó lesz "vigyázni" majd ottan, mert annyi rossza(lkodnak :evil: )t hallani róluk,de remélem ez csak pletyka :gondolkodik:
Pilátus

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.03.03. 14:01

Attila (és a többiek), légyszi ha válaszolsz egy hozzászólásra, ne töröld ki a [quote='akárki'] kódot az elejéről, mert rosszul jelenik meg az idézet. És ne tegyél a hozzászólásod végére még egy [/quote] kódot, mert az is bekavar a rendszernek.

Tehát a hozzászólás idézettel így néz ki:

Kód: Egész kijelölése
[quote="valaki"] idézet blablabla [/quote] (ez a rész a "válasz" gomb hatására automatikusan létrejön. A két kód közötti szöveget lehet szerkeszteni rövidítés céljából)

saját szöveged

Ha nem úgy jelenik meg a hozzászólás, ahogy kellene/szeretted volna, elküldés után még 10 percig lehet szerkeszteni vagy törölni.
Köszi.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.03.03. 16:12

FTi írta:Attila (és a többiek), légyszi ha válaszolsz egy hozzászólásra, ne töröld ki a [quote='akárki'] kódot az elejéről, mert rosszul jelenik meg az idézet. És ne tegyél a hozzászólásod végére még egy
kódot, mert az is bekavar a rendszernek.

[quote="valaki"] idézet blablabla [/quote] (ez a rész a "válasz" gomb hatására automatikusan létrejön. A két kód közötti szöveget lehet szerkeszteni rövidítés céljából)

saját szöveged

Ha nem úgy jelenik meg a hozzászólás, ahogy kellene/szeretted volna, elküldés után még 10 percig lehet szerkeszteni vagy törölni.
Köszi.[/quote]

:respect:
Gayer Attila

HozzászólásSzerző: Medveczki Zoltán » 2011.03.03. 16:36

Gayer Attila írta:
FTi írta:Attila (és a többiek), légyszi ha válaszolsz egy hozzászólásra, ne töröld ki a [quote='akárki'] kódot az elejéről, mert rosszul jelenik meg az idézet. És ne tegyél a hozzászólásod végére még egy
kódot, mert az is bekavar a rendszernek.

saját szöveged

Köszi.

:respect:

na ezt még tanulnod kell Attila! :fejetfalba:
Medveczki Zoltán

HozzászólásSzerző: FTi » 2011.03.03. 16:46

Medveczki Zoltán írta:
na ezt még tanulnod kell Attila! :fejetfalba:

Ez most kivételesen nem az ő hibája :)
Az eredeti hozzászólásban mintaként benne lévő [/quote] aktivizálódott, és lezárta az idézetet, egy kicsivel hamarább a kelleténél.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Medveczki Zoltán » 2011.03.03. 17:27

Akkor Attilának:
:respect: :respect: :respect: :respect:
Pistinek:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Medveczki Zoltán 2011.03.03. 17:29-kor.
Medveczki Zoltán

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események