Mikulásnapi örömlövészet Püspökladányban
14 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
Re: Mikulásnapi örömlövészet Püspökladányban
Sam6 írta:A mai nap képekben: http://picasaweb.google.com/loveszklub.pladany/MikulasnapiOromloveszet2010#
Némi adalék a mai versenyhez:
Az első két pálya céjai helyenként a gyógyvíznek köszönhető pára miatt, csak helyenként látszottak tisztán. A 30 méter fölé kihelyezett nyúl (40mm) a cső mögött, nem nagyon okozott gondot a többségnek. Viszont nagyon sok cél kényszerített helyzetből volt lőhető. A tisztán lőhető 8 mm-esre szűkített patkány viszont a többségen kifogott, akárcsak a 15 méteren lévő mikulás csomagot tartó hurkapálca eltalálása… Persze azért vigaszdíjként mindenki kapott egy csokimikulást a Télapóbácsitól, az ügyesebbek komplett csomagot. (10 főnek sikerült két lövésből legalább egy pálcát meglőnie). Aztán voltak olyan nyelvek, amelyek függőlegesen, vagy vízszintesen el voltak felezve és 30 méter felett lettek kirakva (volt olyan aminek csak az 1/3-a volt meg), aztán volt olyan cél ami a lőállásból nézve 45 fokkal el volt forítva…
Összességében egy jó hangulatú, kicsit tréfás, nem szokványos célokkal tarkított, igazi örömlövészet volt, amit egy jó csülökpörkölttel zártunk. Köszönjük mindenkinek a részvételt!
-

Sam6 - MFTSZ Elnök
Én pedig ismét szeretném megköszönni a színvonalas rendezést. A pálya nagyon jó volt, ötletes megoldásokkal, sok "szívatással", de nekem nagyon tetszettek a trükkös célok , még annak ellenére is, hogy egyik-másik csúnyán megtréfált. Köszönöm a forró teát, ami a kellemetlen, szeles hidegben nagyon is jól esett,(mellesleg a pályán sem kellett lemondanunk róla), a nagymamámat idéző, isteni pogácsát, a versenyt követő csülökpörköltet, amihez kellő mennyiségben társult kenyér, sőt savanyúság is, és, még repetázni is lehetett. Külön köszönet a sütemény készítőjének, ami szintén nagyon finom volt. Azt kell mondjam, ismét remekül szórakoztam egy nagyszerű társaságban.
Aki nem jött el bánhatja.
- Tüske
- MFTSZ versenyző
Tüske írta:Én pedig ismét szeretném megköszönni a színvonalas rendezést. A pálya nagyon jó volt, ötletes megoldásokkal, sok "szívatással", de nekem nagyon tetszettek a trükkös célok , még annak ellenére is, hogy egyik-másik csúnyán megtréfált. Köszönöm a forró teát, ami a kellemetlen, szeles hidegben nagyon is jól esett,(mellesleg a pályán sem kellett lemondanunk róla), a nagymamámat idéző, isteni pogácsát, a versenyt követő csülökpörköltet, amihez kellő mennyiségben társult kenyér, sőt savanyúság is, és, még repetázni is lehetett. Külön köszönet a sütemény készítőjének, ami szintén nagyon finom volt. Azt kell mondjam, ismét remekül szórakoztam egy nagyszerű társaságban.
Téged pedig diétára kellene már fogni,majd Sanyinak szólok hogy neked legközelebb műzlit adjon!
Walther LG200 16 joul Burris 3-9x40
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
zozsi59 írta:Tüske írta:Én pedig ismét szeretném megköszönni a színvonalas rendezést. A pálya nagyon jó volt, ötletes megoldásokkal, sok "szívatással", de nekem nagyon tetszettek a trükkös célok , még annak ellenére is, hogy egyik-másik csúnyán megtréfált. Köszönöm a forró teát, ami a kellemetlen, szeles hidegben nagyon is jól esett,(mellesleg a pályán sem kellett lemondanunk róla), a nagymamámat idéző, isteni pogácsát, a versenyt követő csülökpörköltet, amihez kellő mennyiségben társult kenyér, sőt savanyúság is, és, még repetázni is lehetett. Külön köszönet a sütemény készítőjének, ami szintén nagyon finom volt. Azt kell mondjam, ismét remekül szórakoztam egy nagyszerű társaságban.
Téged pedig diétára kellene már fogni,majd Sanyinak szólok hogy neked legközelebb műzlit adjon!
Ha te mindíg csak annyit ennél mint én, előbb-utóbb sírva fakadnál.
Ja, és én évente kétszer-háromszor eszem süteményt, vagy csokoládét. Te ezt hogy bírnád?
- Tüske
- MFTSZ versenyző
14 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
Vissza: Versenyek és egyéb események