Dunántúl Kupa VIII. forduló

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: Dunántúl Kupa VIII. forduló

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.11.29. 12:02

Ez már azért totál brutál! Inkább letörölték az eredményhirdetés képeit is ami még tegnap fenn volt, nehogy be kelljen ismerni egy egyszerű tévedést.

Nem tudom hová halad ez a sport, de egyre rosszabb a helyzet. Szomorú vagyok :(
foxpro

HozzászólásSzerző: FTi » 2010.11.29. 13:06

A verseny (és a kupa) kiírásában ez szerepel:

A sorozatban az lehet értékelhető, aki legalább öt versenyen részt vesz, és mind a négy helyszínen (Bodajk, Ják, Győr, Zsira) egyszer elindul.

Ennek fényében érthető, hogy 16J-ban csak 1. és 2. helyezett van. A helyszínen ezek szerint ki lett osztva a 3. díj is?
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Dino » 2010.11.29. 13:07

kzozee írta:Hmm, most mi van?
Előbb a gáncsnélküli lovag lett a harmadik, aztán Yoda mester, végül nincs is ilyen helyezés?
Hó volt?

Ez a hivatalos végeredmény, a PCP16 3. helye nem volt értékelhető. Gondolom ha már elkészült a plakett, akkor nem dobják a kukába.
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: Dino » 2010.11.29. 13:11

FTi írta:A verseny (és a kupa) kiírásában ez szerepel:

A sorozatban az lehet értékelhető, aki legalább öt versenyen részt vesz, és mind a négy helyszínen (Bodajk, Ják, Győr, Zsira) egyszer elindul.

Ennek fényében érthető, hogy 16J-ban csak 1. és 2. helyezett van. A helyszínen ezek szerint ki lett osztva a 3. díj is?

Pisti, egyszer már kérdeztem (de biztos hogy akartam :) ) hogy a versenykezelőbe nem lehetne az eredményfelvitelt kiadni? Neked is kevesebb melód lenne vele...
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
Dino
MFTSZ Elnök

HozzászólásSzerző: foxpro » 2010.11.29. 13:38

FTi írta:A helyszínen ezek szerint ki lett osztva a 3. díj is?

Nem tudom, de egy azóta letörölt kép alapján nekem úgy tűnt. De lehet rosszul látom. Meg gondolom Pali se véletlen írta be, hogy átadja Bélának.

Kép
foxpro

HozzászólásSzerző: FTi » 2010.11.29. 13:40

Dino írta:Pisti, egyszer már kérdeztem (de biztos hogy akartam :) ) hogy a versenykezelőbe nem lehetne az eredményfelvitelt kiadni? Neked is kevesebb melód lenne vele...

De lehetne, csak akkor még foglalkoznom kellene egy kicsit a kezelőfelülettel, és a biztonsággal is. Talán jövőre összehozom.
FTi
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Sako » 2010.11.29. 14:13

Dino írta:
kzozee írta:Hmm, most mi van?
Előbb a gáncsnélküli lovag lett a harmadik, aztán Yoda mester, végül nincs is ilyen helyezés?
Hó volt?

Ez a hivatalos végeredmény, a PCP16 3. helye nem volt értékelhető. Gondolom ha már elkészült a plakett, akkor nem dobják a kukába.

Nem volt hó! A versenyen , legnagyobb sajnálatunkra a PCP 16J-s kategória második helyezett esélyese nem jött el a versenyre. Mivel nem teljesítette a kupa kiírásában szereplő feltételeket, értékelhetetlenné vált. Ezt nagyon sajnálom, de az Ő döntése volt. Az elkészült plakett ott volt a az eredmény hirdetésen. Mivel Paya sporttárs annak ellenére, hogy látta a zord időjárást, mégis elindult , kockázatot vállalva eljött a zárófordulóra a szervező egyesületek vezetői úgy döntöttek, hogy neki adják a megmaradt plakettet. Mivel a plakett erre az egy versenyre lett készítve, úgy gondoltuk, legyen emlék egy olyan versenyről amire elment annak tudatában, hogy a kupa sorozat végeredményében értékelhetetlen lesz. Ebben mi a rendezők a barátságot , az FT szeretetét és a példamutatást értékeltük.

A Dunántúl Kupa négy egyesület összefogásának az eredménye. A négy egyesület , egymást segítve szervezte meg a verseny sorozatot. Segítettük egymást a céltárgyak kölcsönadásával, a pályaépítéssel, a nevezési díjak csökkentésével, a versenyek lebonyolításában. Végig csináltuk, annak ellenére , hogy bőven volt ellendrukkerünk. A mostani vihart mi az ellendrukkerek okoskodásának tulajdonítjuk. De semmi gond, mi továbbra is csupán azzal fogunk foglalkozni, hogy a versenyeinkről a barátságos vendég fogadás, a szabályos pályaépítés és verseny lebonyolítás maradjon meg azoknak az emlékében, akik megtisztelnek bennünket a jelenlétükkel. És igen a Dunántúl Kupa jövőre is meg lesz tartva, ugyanazokkal a szabályokkal mint az idén. Aki el akar indulni egy olyan versenyen ami az egyesületek összefogását példázza tudomásul veszi, hogy egy évben egyszer mindegyik egyesületet meg kell látogatnia és plusz egy versenyen részt kell vennie, ha értékeltetni szeretné magát! Mi megtiszteltetésnek vesszük ha bármelyik sporttársunk eljön a versenyeinkre, de elvárjuk, hogy ők tiszteletben tartsák a versenysorozat kiírásában szereplő feltételeket. Bármelyik egyesület rendez versenysorozatot, elvárja az értékeléshez a versenyek 50%+1 résztvételt. Mi sem várunk mást!

Az ellendrukkereknek, különösen azoknak akik egyetlen egy Dunántúl Kupa versenyen sem vettek részt, csak azt tudom javasolni, hogy a versenyeik megrendezésében vegyenek példát a négy egyesület összefogásáról, pályaépítéséről és verseny lebonyolításáról. Ne csak a szavakban létezzen a közös szekér és a közösen megteendő út példája!

A sport megtanít becsülettel nyerni, vagy emelt fővel veszíteni!
Tehát a sport megtanít mindenre!

Sporttársi tisztelettel: Sákovits László
Sako

HozzászólásSzerző: kzozee » 2010.11.29. 14:29

A havat nem abban az értelemben kérdeztem ahogy Béla bátyánk értelmezte, hanem abból, hogy szombat reggel másfél óra alatt ástam ki magunkat az utcáig a hóból, aztán a hó súlyától elfeküdt 2 méteres tujáimat szabadítottam ki, végül a szemben lévő akácfa karnyi letört ágát szedtem össze. Sok minden jutott eszembe aznap reggel, de történetesen a fildtárget nem volt köztük. Ehhez képest a képen látom, hogy mintha másik bolygón lettetek volna, de legalábbis földrészen.

Nem tudom, hogy tényleg vannak e ellendrukkerek, szerintem nagyon rendben van, hogy az egyesületek közösen rendeznek versenysorozatot. Idén Debrecen vitte a pálmát, OB, VB és ezek okán a helyismereti versenyek ( a kocsim már magától odatalál), és ezzel mások is így lehettek de jövőre szeretném a Dunántúli kupasorozatot végigcsinálni. Idén 30 versenyen indultam.
kzozee

HozzászólásSzerző: AirArms » 2010.11.29. 14:33

Sako írta:Az ellendrukkereknek, különösen azoknak akik egyetlen egy Dunántúl Kupa versenyen sem vettek részt, csak azt tudom javasolni, hogy a versenyeik megrendezésében vegyenek példát a négy egyesület összefogásáról, pályaépítéséről és verseny lebonyolításáról. Ne csak a szavakban létezzen a közös szekér és a közösen megteendő út példája!
Én részt vettem négy versenyen
A sport megtanít becsülettel nyerni, vagy emelt fővel veszíteni!
Tehát a sport megtanít mindenre!
Sporttársi tisztelettel: Sákovits László

Én részt vettem négy versenyen.

Nem ottani hó miatt nem mentem el más oka volt és a Paya is elvitt volna.

Azon talán el kellene gondolkoznotok, hogy miért fejezték be ilyen kevesen értékelhetően.

Ha a sport tényleg megtanít mindenre akkor miért nem reagáltatok azonnal ha láttátok, hogy nem volt egyértelmű az eredmény hirdetés. Inkább hallgattatok és az eredmény hirdetés képeit titkosítottátok.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: AirArms » 2010.11.29. 14:40

kzozee írta:A havat nem abban az értelemben kérdeztem ahogy Béla bátyánk értelmezte, hanem abból, hogy szombat reggel másfél óra alatt ástam ki magunkat az utcáig a hóból, aztán a hó súlyától elfeküdt 2 méteres tujáimat szabadítottam ki, végül a szemben lévő akácfa karnyi letört ágát szedtem össze. Sok minden jutott eszembe aznap reggel, de történetesen a fildtárget nem volt köztük. Ehhez képest a képen látom, hogy mintha másik bolygón lettetek volna, de legalábbis földrészen.

Nem tudom, hogy tényleg vannak e ellendrukkerek, szerintem nagyon rendben van, hogy az egyesületek közösen rendeznek versenysorozatot. Idén Debrecen vitte a pálmát, OB, VB és ezek okán a helyismereti versenyek ( a kocsim már magától odatalál), és ezzel mások is így lehettek de jövőre szeretném a Dunántúli kupasorozatot végigcsinálni. Idén 30 versenyen indultam.

Leírtad a lényeget nekem is az volt a gondom, hogy kiássam a ház könyékét és az utcán ellapátoljam a havat. Sajnos ez sokkal tovább tartott annál az időpontnál amit megbeszéltem a Payával hogy felvesz és elvisz, ezért nem tudtam elmenni.
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

ElőzőKövetkező

Vissza: Versenyek és egyéb események