Légfegyveres precíziós verseny - Miskolc, 2011. ápr. 17
2 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Légfegyveres precíziós verseny - Miskolc, 2011. ápr. 17
A Miskolci Vasutas Lövész Egylet felkérésére teszem fel az alábbi versenyinformációt:
http://www.freeweb.hu/mvse/versenyidopontok.html
A továbbiakban Huszti Róbert leveléből idézek, aki a verseny egyik szervezője:
"Természetesen a céltávokat az időjárás és a tesztlövések függvényében csökkenteni fogom,ha szükségesnek látszik!
Nagyon örülnék,ha az FT-HFT lövészek-a hobbilövészek mellett-szép számban összejönnének, és egy ritkán lőhető, kissé szokatlan lövészfeladatkörben is kipróbálnák magukat! Szerencsére nem vagyunk nagyon időjárás függőek,mert fedett lőállásaink vannak, és a pályát kb.3 m magas falak határolják-így a nagy szelek is elkerülnek minket:-)))) A verseny utáni- helyben főzött- bográcsos ebédjeink pedig már-már legendásak a környékbeli klubok között..../nem én szoktam főzni :-))) /
K.b. 40-45 fő versenyzőt tudunk kezelni a versenyen,hogy még emberi időben végezni tudjunk.
Van klubhelyiségünk,mosdó,wc,stb.
http://www.freeweb.hu/mvse/versenyidopontok.html
A továbbiakban Huszti Róbert leveléből idézek, aki a verseny egyik szervezője:
"Természetesen a céltávokat az időjárás és a tesztlövések függvényében csökkenteni fogom,ha szükségesnek látszik!
Nagyon örülnék,ha az FT-HFT lövészek-a hobbilövészek mellett-szép számban összejönnének, és egy ritkán lőhető, kissé szokatlan lövészfeladatkörben is kipróbálnák magukat! Szerencsére nem vagyunk nagyon időjárás függőek,mert fedett lőállásaink vannak, és a pályát kb.3 m magas falak határolják-így a nagy szelek is elkerülnek minket:-)))) A verseny utáni- helyben főzött- bográcsos ebédjeink pedig már-már legendásak a környékbeli klubok között..../nem én szoktam főzni :-))) /
K.b. 40-45 fő versenyzőt tudunk kezelni a versenyen,hogy még emberi időben végezni tudjunk.
Van klubhelyiségünk,mosdó,wc,stb.
AA-TX200HC + Sightron SIII 10-50x60
-

doki - MFTSZ versenyző
Re: Légfegyveres precíziós verseny - Miskolc, 2011. ápr. 17
A versenykiíráson finomítás történt..

-

Guriga - Hozzászólások: 121
2 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Versenyek és egyéb események