Jáki edzőverseny

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: Jáki edzőverseny

HozzászólásSzerző: AirArms » 2011.02.21. 22:31

Pilátus írta:Nem muszáj közzé tenni ,mert a végén még elbízom magam :evil: :evil: (ismét :mrgreen:

Hát nem kapkodják el :evil:

Szombaton bizonyíthatsz élesben :evil: :evil:
CZ-200-S Nikko Diamond 10-50x60
AirArms
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2011.02.21. 23:58

Ják a nyugalom és béke kis szigete (még :evil: ) De nem is kellett kapkodnunk majdnem besötétedésig maradtunk,volt is idő "mindenre" :mrgreen: Nekem máár nem kell bizonyítanom, ki állítják rólam a "bizonyítványt" egyesek mostanában az már biztos :evil: :mrgreen: Most már csak a Jákiaknak kell bizonyítaniuk ,hogy nem csak a Jáki harangok zúgása hallatszik messzire ,de a régiós elnökségi javaslatuk sem válik majd köddé :up: :mrgreen:
Pilátus

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.02.22. 07:33

Tüske írta:Úgy, úgy!
Táblázat?????? :shock:

Van nálam összesen hat darab pontozólap. Egy vagy kettő nem került hozzám. Minthogy a hat lap mindegyike Alpokalja versenyzőé volt, úgy érzem, hogy senki sem volt kíváncsi a pályákra. A hat Alpokalja versenyző részvétele gyakorlatilag háziversennyé változtatta az eredetileg felkészülési versenynek tervezett alkalmat. Nem hiszem, hogy innentől közzé (kvázi hivatalossá) kellene tenni bármit is...
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.02.22. 07:34

Pilátus írta:Ják a nyugalom és béke kis szigete (még :evil: ) De nem is kellett kapkodnunk majdnem besötétedésig maradtunk,volt is idő "mindenre" :mrgreen: Nekem máár nem kell bizonyítanom, ki állítják rólam a "bizonyítványt" egyesek mostanában az már biztos :evil: :mrgreen: Most már csak a Jákiaknak kell bizonyítaniuk ,hogy nem csak a Jáki harangok zúgása hallatszik messzire ,de a régiós elnökségi javaslatuk sem válik majd köddé :up: :mrgreen:

Ne aggódj, nem lesz a javaslatból "ködösítés"... :evil:
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.02.22. 08:32

Pilátus írta:Ják a nyugalom és béke kis szigete (még :evil: ) De nem is kellett kapkodnunk majdnem besötétedésig maradtunk,volt is idő "mindenre" :mrgreen: Nekem máár nem kell bizonyítanom, ki állítják rólam a "bizonyítványt" egyesek mostanában az már biztos :evil: :mrgreen: Most már csak a Jákiaknak kell bizonyítaniuk ,hogy nem csak a Jáki harangok zúgása hallatszik messzire ,de a régiós elnökségi javaslatuk sem válik majd köddé :up: :mrgreen:

Ha megkéritek, gondolom Pilátus kartács az egyetlen "kívülálló"-ként szívesen mesél a pályáról. Meg a nem is fújó, oszt mégis vicces szélről, illetve a rengeteg 15mm-es célról... :mrgreen:
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: kzozee » 2011.02.22. 09:37

sörnyitó írta:
Tüske írta:Úgy, úgy!
Táblázat?????? :shock:

Van nálam összesen hat darab pontozólap. Egy vagy kettő nem került hozzám. Minthogy a hat lap mindegyike Alpokalja versenyzőé volt, úgy érzem, hogy senki sem volt kíváncsi a pályákra. A hat Alpokalja versenyző részvétele gyakorlatilag háziversennyé változtatta az eredetileg felkészülési versenynek tervezett alkalmat. Nem hiszem, hogy innentől közzé (kvázi hivatalossá) kellene tenni bármit is...

Szerintem az időjárás javulásával elmúlik a háziverseny feeling. Az előző hétvégi hideg sárban fekvése eléggé elvette ( legalábbis az én) kedvemet a versenyzéstől olyan távolságban, ahonnan csak 3 óra múlva ülhetek a kádba. Pilátusnak könnyű, ő csak kezet mos.
Ettől függetlenül nagyon jónak találom a kezdeményezést, és érdekelne a beszámoló. Tavaly 40 versenyen voltam, és nem titkolom, hogy idén vissza kívánok venni a tempóból, mert sem a családomra, sem egyéb hobbikra nem maradt elég időm.
Ezúton jelzem, hogy ha egy-egy versenyre nem megyek, annak sem helyrajzi, sem személyes oka nem lesz, kizárólag a fentiek.
kzozee

HozzászólásSzerző: sörnyitó » 2011.02.22. 09:50

kzozee írta:
Szerintem az időjárás javulásával elmúlik a háziverseny feeling. Az előző hétvégi hideg sárban fekvése eléggé elvette ( legalábbis az én) kedvemet a versenyzéstől olyan távolságban, ahonnan csak 3 óra múlva ülhetek a kádba. Pilátusnak könnyű, ő csak kezet mos.
Ettől függetlenül nagyon jónak találom a kezdeményezést, és érdekelne a beszámoló. Tavaly 40 versenyen voltam, és nem titkolom, hogy idén vissza kívánok venni a tempóból, mert sem a családomra, sem egyéb hobbikra nem maradt elég időm.
Ezúton jelzem, hogy ha egy-egy versenyre nem megyek, annak sem helyrajzi, sem személyes oka nem lesz, kizárólag a fentiek.

Alapvetően semmi baj a háziversenyekkel, nagyon tanulságosak tudnak lenni.
Majd a Török Szultán beszámol :evil: , vendégként talán többet számít a véleménye. Az ismét kiderült, hogy szélben kell gyakorolni. Meg az is, hogy a fehér és a sárga színű célok nagyon jól látszanak :)
sörnyitó
MFTSZ versenyző

HozzászólásSzerző: Gayer Attila » 2011.02.22. 10:05

Alapvetően semmi baj a háziversenyekkel, nagyon tanulságosak tudnak lenni.
Majd a Török Szultán beszámol :evil: , vendégként talán többet számít a véleménye. Az ismét kiderült, hogy szélben kell gyakorolni. Meg az is, hogy a fehér és a sárga színű célok nagyon jól látszanak :)

Jó volt a kezdeményezés, jó volt a célok láthatósága (mivel azok szépen le voltak festve :up: )
úgy látszik jó színvonalú pályákat sikerült építenünk, innentől fogva, csak szeles időben megyek edzeni.

Köszönet mindenkinek, aki eljött, és színvonalasabbá tette edző-versenyünket. :respect:
FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
Gayer Attila

Előző

Vissza: Versenyek és egyéb események