TURUL KUPA második forduló és SZILUETT verseny

Hazai versenyekkel és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos témák

Re: TURUL KUPA második forduló és SZILUETT verseny

HozzászólásSzerző: norinco » 2010.07.09. 20:26

bosijani írta:
norinco írta:vki még jelenkezzen a vasárnapi versenyre psbe:-) még a végén második lesz az Anschütz LG 380-as:-)

nyugi megyek!kell utolsó is! :D

utolsó a Pilátus lesz a credoban :evil:
norinco

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.07.09. 20:40

norinco írta:
Pilátus írta:Bocsás( :twisted: ) :respect: meg ,de nem te vagy a Hófehér bajszuszos ÚR a HW val..Most már mindegy láthatod ez párbajt kíván ha nem ezért akkor azért :mrgreen:

megigérem: ríni fogsz! :evil: :twisted:

Megsúgom már most is könybe lábadt a szemem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pilátus

HozzászólásSzerző: norinco » 2010.07.09. 20:42

Pilátus írta:
norinco írta:
Pilátus írta:Bocsás( :twisted: ) :respect: meg ,de nem te vagy a Hófehér bajszuszos ÚR a HW val..Most már mindegy láthatod ez párbajt kíván ha nem ezért akkor azért :mrgreen:

megigérem: ríni fogsz! :evil: :twisted:

Megsúgom már most is könybe lábadt a szemem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tarts ki viszek pzs-t 8)
norinco

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.07.09. 21:09

nymus írta:

Nem, a hófehér bajuszos Úr Bodajkon a Huszti Laci volt a HW-vel... Vele keverted össze a Karádi Katalint - akarom mondani Bélát :D

Értem, akkor Ő a "lideres" kollegám :evil:!!! Bajusz vagy szakáll nem mindegy?Nem vagyok én olyan szőrszáll hasogató ,meg úgy láttam fehéredik az is szépen ...Hát még hétvégén hófehér lesz az is :evil: Így télre pont jó lesz Mikulásnak-ö ö ö akarom mondani(nem én mondtam elöször) Karádi Katalinnak :evil: Így hívjátok :?: Miért? Ő is úgy szívja azt a szipkát mint a Karádi(meg a Zemen)?De hát az ővének csak a füstje nagy lángja megsemmi :mrgreen: :mrgreen: :evil:
Pilátus

HozzászólásSzerző: norinco » 2010.07.09. 21:12

Pilátus írta:
nymus írta:

Nem, a hófehér bajuszos Úr Bodajkon a Huszti Laci volt a HW-vel... Vele keverted össze a Karádi Katalint - akarom mondani Bélát :D

Értem, akkor Ő a "lideres" kollegám :evil:!!! Bajusz vagy szakáll nem mindegy?Nem vagyok én olyan szőrszáll hasogató ,meg úgy láttam fehéredik az is szépen ...Hát még hétvégén hófehér lesz az is :evil: Így télre pont jó lesz Mikulásnak-ö ö ö akarom mondani(nem én mondtam elöször) Karádi Katalinnak :evil: Így hívjátok :?: Miért? Ő is úgy szívja azt a szipkát mint a Karádi(meg a Zemen)?De hát az ővének csak a füstje nagy lángja megsemmi :mrgreen: :mrgreen: :evil:

tisztes őszes halánték...
Tiszteld Te is kort!
:roll:
norinco

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.07.09. 21:37

Hát ez az és még ebben a korban azt akarod ,hogy "ki tartsalak" és még pizsit is hoznál és ezt ekkora nyilvánosság elött :evil: Ha még tényleg te lennél a Karádi,talán :!: Na most Béla vagy ,vagy olykor ,olykor Katalin :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pilátus

HozzászólásSzerző: norinco » 2010.07.09. 21:43

Pilátus írta:Hát ez az és még ebben a korban azt akarod ,hogy "ki tartsalak" és még pizsit is hoznál és ezt ekkora nyilvánosság elött :evil: Ha még tényleg te lennél a Karádi,talán :!: Na most Béla vagy ,vagy olykor ,olykor Katalin :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

majd elénekelem(húzom) a nótádat 8)
norinco

HozzászólásSzerző: Pilátus » 2010.07.10. 12:32

Mit is szoktál énekelni,ja igen ezt mindenki ismeri:- Hamvadó cigarettavég ,ül a szörös számban s csöndben nem is ég.Most a szobáámban magam vagyok ééén ,merengek a holnapi vasszörnyek rémületéééén :evil: Karády ez is előadhatod magad nem bánom(meghallgatjuk :up: ),de milyen is a te hang "nemed" :evil: :mrgreen: :mrgreen:
Pilátus

HozzászólásSzerző: bosijani » 2010.07.10. 17:02

Pilátus írta:Mit is szoktál énekelni,ja igen ezt mindenki ismeri:- Hamvadó cigarettavég ,ül a szörös számban s csöndben nem is ég.Most a szobáámban magam vagyok ééén ,merengek a holnapi vasszörnyek rémületéééén :evil: Karády ez is előadhatod magad nem bánom(meghallgatjuk :up: ),de milyen is a te hang "nemed" :evil: :mrgreen: :mrgreen:

:D :D :D
majd legközelebb,talán.....:-)
bosijani
MFTSZ versenyző

Előző

Vissza: Versenyek és egyéb események