Egy kezdő kérdései
Re: Egy kezdő kérdései
Köszönöm a választ. Viszont nem tudom , hogy hagyományos, rugós fegyverre is jó lesz-e? A PCP teljesen visszarúgásmentes......
- Cyrano
Sziasztok!
Új tag vagyok, érdekel a lövés, néhányszor próbáltam már, de szeretném professzionálisabban is elsajátítani végre. Most végeztem el az egyetemet, emiatt több időm lesz a következő időszakban végre valahára. Nem késő még elkezdeni? Az lenne a fő kérdésem hozzátok, hogy körülbelül mi az az összeg, amit felszerelésekre és tréningekre a véleményetek szerint rá kell áldozzak jövő évtől, hogy elkezdjem a FT lövészetet elsajátítani? Köszönöm előre is! 

- kovacsszandra
Bocsánat, elfelejtettem hozzátenni, hogy Bp-en élek, lehet, hogy ez felfelé nyomja az árakat némiképp. Vagy épp ellenkezőleg?
Pl az alábbi linken 4000 Ft / órát írnak + lőszerár. https://loveszet.net/loveszeti-oktatas/https://hu.flatfy.com
Szerintetek mennyi óra az átlag, amit mindenképp kell járjak, hogy magabiztosan megtanuljam a lövészetet, és elkezdjek egy-két versenyre is eljárni?
Nem baj, ha sok pénz lesz, csak tényleg érdekel ez, és szeretnék egy becslést az új év elejére, hogy mennyi az annyi, mennyi időt és pénzt kell fokozatosan elkülönítsek erre.
Pl az alábbi linken 4000 Ft / órát írnak + lőszerár. https://loveszet.net/loveszeti-oktatas/https://hu.flatfy.com
Szerintetek mennyi óra az átlag, amit mindenképp kell járjak, hogy magabiztosan megtanuljam a lövészetet, és elkezdjek egy-két versenyre is eljárni?
Nem baj, ha sok pénz lesz, csak tényleg érdekel ez, és szeretnék egy becslést az új év elejére, hogy mennyi az annyi, mennyi időt és pénzt kell fokozatosan elkülönítsek erre.
- kovacsszandra
400.000 ft nem írok sokat de olvasd át az FT-t amit be linkeltél más világ.
D MERLYN,Nikko D
-
fapuskás - MFTSZ versenyző
fapuskás wrote:400.000 ft nem írok sokat de olvasd át az FT-t amit be linkeltél más világ.
Üdv!
Az általad bemásolt link éles lövészetről és annak oktatásáról szól.
Az FT/HFT merőben más, azt légpuskával űzik.
Azt javaslom, egyszer látogass el egy versenyre, vagy csak hétvégén a lőtérre, ahol több aktív, vagy ex versenyzővel találkozhatsz és választ kaphatsz a kérdéseidre! A felszerelés kiválasztását, megvételét halaszd későbbre! Előbb lásd, hogy miről szól a dolog, melyik érdekel jobban, mert a 2 nagyban különbözik, fegyvert, kiegészítőket tekintve!
Keress meg fórumon, "Ghosen" név alatt, ha bármi kérdés eszedbe jut! : )
G.
Gabi
- ghosen82
Üdvözletem!
Légfegyver javításban, felújításban ki tudna segíteni? (Walther LGV)
Cyrano
Cyrano
- Cyrano
Cyrano wrote:Üdvözletem!
Cyrano
Jó reggelt!
Mi a baj? Lehet Te is meg tudid oldani, ha nem, van hozzáértő, aki segít!
Gabi
- ghosen82
ghosen82 wrote:Cyrano wrote:Üdvözletem!
Cyrano
Jó reggelt!
Mi a baj? Lehet Te is meg tudid oldani, ha nem, van hozzáértő, aki segít!
Üdv!
Ha letöröm a csövet és visszazárom és ezután vizszintesböl függölegesbe eemelem a puskát, akkor valami fémes hang hallatszik, mintha valami elöre - és hátragurulna a fegyver belsejében. Valamint az elsütö billentyüt ha nincs felhúzva a fegyver túlságosan hátra lehe húzni, a sátorvas állitja meg, szerintem nem lenne szabad ennyi szabad mozgásnak lenni. Amúgy lehet vele löni. Szóval nem tudom, hogyan lehet a fentieket orvosolni?
Cyrano
- Cyrano
Hmmm...ez nem jó, bele kell nézni!
Privátban keress meg, tudok megbízható, hozzáértő sporit, aki tud segíteni! ghosen82@gmail.com
G.
Privátban keress meg, tudok megbízható, hozzáértő sporit, aki tud segíteni! ghosen82@gmail.com
G.
Gabi
- ghosen82
ghosen82 wrote:Hmmm...ez nem jó, bele kell nézni!
G.
Köszönöm. Irok.
Cyrano
- Cyrano